Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови знамена в Пловдив за 3-ти март

Пловдив посреща националния празник 3 март с 300 нови знамена. Освен националния трибагреник са поставени и знамето на Пловдив и флага на Европейска столица на културата, който е с нова визия и в няколко цвята – син, жълт и червен.  

Освен на входно – изходните магистрали флагове има и на други емблематични места в Пловдив.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Авариен ремонт затваря част от бул. ,,Цар Борис III Обединител“

Поради авариен ремонт на магистрален водопровод по западното платно на бул. ,,Цар Борис III Обединител“, в участъка от ул. ,,Цанко Дюстабанов“ до кръстовището с ул. ,,Света Петка“ днес се спира движението на МПС и автобусен транспорт  в посочения район.  От  ОП „Организация и контрол на транспорта“ уточняват, че ограничението е в сила за времето..

обновено на 28.07.24 в 09:15

Откриха трета жертва след взривовете в Елин Пелин

Трето денонощие продължават гърмежите в района на Елин Пелин, включително и сега, когато влязохме с колегите със специализираната техника също имаше такива гърмежи, заяви на брифинг тази сутрин вътрешният министър Калин Стоянов. Той съобщи, че е открито тялото на 3-та жертва на взривовете: "Днес очакваме на място следовател и прокурор и ще бъде..

публикувано на 28.07.24 в 09:13

Поевтиняват повечето плодове и зеленчуци на борсите тази седмица

Повечето зеленчуци и плодове и някои основни хранителни стоки поевтиняват на тържищата у нас през седмицата, показват данните в седмичния бюлетин на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата. От зеленчуците най-много поевтиняват зелените чушки - с 10,6 на сто до 2,27 лева за килограм. Картофите падат с 5,4 на сто до 1,01 лева за килограм,..

публикувано на 28.07.24 в 08:39

Полицията с драконовски мерки за пловдивското дерби

Заради пловдивското дерби между "Ботев" и "Локомотив" пловдивската полиция предприема редица сериозни мерки. Планирано е засилено присъствие на екипи на полицията и на жандармерията на територията на спортната зона и в града, като служителите имат ангажимент към цялостното обезпечаване на обществения ред и бърза реакция при получени сигнали за..

публикувано на 28.07.24 в 07:49

Ограничават движението заради дебрито ПФК „Ботев“ – ПФК ,,Локомотив‘‘

Във връзка с провеждането на футболна среща между отборите ПФК „Ботев“- Пловдив и ПФК ,,Локомотив‘‘- Пловдив на стадион „Христо Ботев“, днес от 18:00 ч. до 24:00 ч., се спира движението на масовия градски автобусен транспорт по бул. ,,Източен“ от кръстовището с бул. ,,Княгиня Мария Луиза“ до кръстовището с бул. ,,Санкт Петербург“. От ОП..

публикувано на 28.07.24 в 07:14