Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” – така да те излъжат, че да ти е драго!

| обновено на 30.03.19 в 10:38

Драги слушатели, оказва се, че ще звучим по Радио Пловдив около и в деня на лъжата, усмивката и шегата, следователно сме длъжни да ви скроим някой номер. 

Ако ни слушате, това ще стане факт и фактически вие ще се почувствате много добре в ролята си на излъгани, честна дума! Апропо, вероятността да има гост в студиото е 50:50, при това с ДДС-то. Може да залагате в пунктовете на спортния тотализатор – открили сме специални гишета по места. 

Това, което е сигурно 100 процента е, че след римувания седмичен обзор ще дадем думата на младите – ще звучат специални аудио изненади от учениците в клуба по журналистика към ЕГ „Пловдив” – Анна Велкова, Виктория Александрова, Илиян Марков, Костадин Балев и представители на „11 е” клас. 

А по случай задаващия се Първи април водещият и неговото алтер его ще почерпят цялата редакция на Радио Пловдив плюс Телевизионни център и полицаите на КПП-то с три кашона марково уиски от село Марково. Да, това не звучи много педагогично, но ако се намирате наоколо, ще има и за вас, заклеваме се! Носете мезета.

 „Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч.

Повторенията са в неделя от 6.00 ч. сутринта и в понеделник след новините в 20.00 ч..

„Алтер его” – няма да се лъжем, я!

Автор и водещ: Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Кристиян Василев стигна до 1/4-финалите на 2000 метра скиф

Първият български участник на Игрите в Париж Кристиян Василев стигна до 1/4-финалите на 2000 метра скиф във френската столица.  Василев завърши втори в последната шеста серия с време от 6:56.63.  Най-бърз в пресявките беше световният вицешампион Симон ван Дорп (Нидерландия) в трета серия, който единствен слезе под 6:50 минути с 6:49.93 минути...

публикувано на 27.07.24 в 18:19

Пловдивчанинът Кристиан Василев ще гребе в 6-а серия в събота

Станаха известни съперниците на Кристиан Василев в предварителната серии на скиф на олимпийските игри в Париж. Най-добрият български гребец ще стартира утре, 27 юли, в 11,00 часа, българско време, в предварителна серия номер 6, в шести коридор. С Кристиан Василев ще гребат Бендегуз Молнар (Унгария), Свери Нилсен (Дания), Хин Чун Чип (Хонконг) и Хавиер..

публикувано на 26.07.24 в 18:01

Миланова и Карабашева продължават кариерите си в Румъния

Петкратната шампионка на Марица Александра Миланова и Галина Карабашева подсилват румънски тим. От новия сезон двете волейболистки ще играят за Корона Брашов, който през 2023/2024 приключи на седмата позиция. Така Миланова и Карабашева стават съотборнички с друга бивша маричанка - националката Мирела Шахпазова, която удължи договора си с тима...

публикувано на 26.07.24 в 17:58

Равенството на половете е отличителен белег на Париж - 2024

Олимпиада 2024 е знакът, с който денят 26 юли ще се запише за историята. Париж събира световния спортен и политически елит, припомнят се послания, изчисляват се шансове за победи и за рекорди, припомнят се символи отпреди векове и се четат днес. Доц. д-р  Боряна Ангелова- Игова е доктор по философия,културолог и преподавател по „Философия на спорта“ в..

публикувано на 26.07.24 в 11:47

"Ботев" запази шансове да продължи след 1:2 в Атина

"Ботев" (Пловдив) си тръгна минимално поражение с 1:2 при гостуването си на гръцкия "Панатинайкос" в първа среща от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Александър Йеремейеф и Тасос Бакасетас от дузпа бяха точни за гръцкия гранд през първата част, но в 70-ата минута смяната Ален Корошец върна един гол за "канарчетата". Реферът Давид..

публикувано на 25.07.24 в 23:17