Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Майката е шофирала падналата от мост на магистралата кола

| обновено на 01.04.19 в 13:00

34-годишна жена е управлявала колата със сливенска регистрация, която снощи падна от мост на АМ "Тракия" и изгоря. 

В тежката катастрофа загинаха трима души, а двама, сред които малко дете, са тежко ранени. 

Трагичният инцидент стана в неделната нощ около 21.30 ч. в района на 89-ти километър от АМ „Тракия“.  

Движейки се от София по посока за Пловдив 34-годишната К.З. от Сливен загубила управлението над лек автомобил „Нисан“. Във въпросния участък има строително-ремонтни дейности, като трасето е обозначено със знаци, табели и светещи бализи. 

Колата е навлязла в ремонтираното пътно платно, а от там е паднала през моста в коритото на река „Елшишка“. От катастрофата возилото се е самозапалило. 

Към мястото незабавно са насочени автопатрули на „Пътна полиция“, аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик и линейки на „Спешна помощ“. 

В резултат на инцидента са загинали водачът на автомобила, пътуващите с нея Ф.А.- 58г. от ловешкото село Бежаново и 54-годишната Е.А. от същото село. 

В МБАЛ-Пазарджик са транспортирани съпругът на шофьорката А.З.- 37г. от Сливен и 10-годишната им дъщеря. 

Пожарът възникнал от катастрофата е изгасен бързо от пожарникарите, предвид на близостта на бензиностанции наблизо. 

 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ремонтират подпорната стена под храма "Св. Богородица"

Започна укрепването на опасната подпорна стена на ул. „Митрополит Паисий“ в Стария град. Това беше една от критичните точки за туристите и пешеходците през последните години. Деформирането на стената е продължило десетилетия заради прораствания на корените на дърветата и се превърна в аварийна точка на самосрутване. "Не биваше да отлагаме повече този..

публикувано на 16.07.24 в 16:30

Горят вили в Отец Паисиево, пожари в Карлово и Стрелча затвориха пътища

Повече от десет къщи от вилната зона на калояновското село Отец Паисиево изгоряха при пожар, съобщи каза гл. инспектор Димитър Бришимов – началник на аварийно-спасителния отряд към Регионалната дирекция "Пожарна и аварийна безопасност" (РДПБЗН) – Пловдив. Пожарът влезе в населеното място и пълзи на север към село Пролом и град..

обновено на 16.07.24 в 16:16

ОД на МВР в Пазарджик има нов временен шеф

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Даниел Бараков е временно преназначен на длъжността директор на ОДМВР - Пазарджик.  Днес той беше представен пред ръководния състав на дирекцията от главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев.  Старши комисар Даниел Бараков е на 43 години. Завършил е висшето..

публикувано на 16.07.24 в 15:38

Областният управител поиска военна помощ за пожара в Отец Паисиево

Областният управител на Пловдив проф. Христина Янчева отправи искане към Министерството на отбраната за помощ за овладяването и потушаването на пожара, който се разрази към 13.30 часа във вилната зона на калояновското село Отец Паисиево. Искането е отправено към 61-ва Стрямска механизирана бригада за участие с инженерна техника и жива сила. На..

публикувано на 16.07.24 в 15:33

Дублиране на трансакции притесни клиенти на голяма банка

  За техническа неточност при обработката на картови трансакции, съобщи банка ДСК. От банката уточняват, че има дублирано отчитане на операции с карти и в следствие на това грешни салда. Уверението е, че се работи по отстраняването на проблема.  Мобилното приложение на банката също не е активно. От банката посочват, че въстановяването..

публикувано на 16.07.24 в 14:00

Свързани новини

Три жертви след катастрофа и пожар на магистралата

Трима души загинаха след тежък пътен инцидент при 89-ти километър на автомагистрала "Тракия" край Пазарджик. Сигналът е подаден около 21.40 часа в неделя, съобщиха от полицията. Лек автомобил със сливенска регистрация се движел с несъобразена скорост в ремонтиран участък. Шофьорът изгубил контрол над управлението на колата и  минал в насрещното платно,..

публикувано на 01.04.19 в 00:18