Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Катастрофа затруднява движението по околовръстния път на Пловдив

| обновено на 15.04.19 в 13:23

Затруднено е движението по източно-обходния път на Пловдив. Причината е катастрофа край железния мост, станала около 12 часа. 

По първоначални данни на 75-годишен шофьор му прилошало и блъснал колата си в насрещно движещ се камион. Тя се завъртяла и се ударила в друг лек автомобил. 

В болница са откарани възрастният шофьор и 81-годишната му спътничка. 

Алкохолните проби на тримата участници в сблъсъка са отрицателни, съобщават от полицията.

Пътни полицаи подпомагат трафика.

Още от категорията

Акция срещу битовата престъпност в Стамболийски и Перущица

Пловдивската полиция провежда акция срещу битовата престъпност на територията на Стамболийски. До момента са задържани 6-ма души, а по случаите са образувани са две бързи досъдебни производства, започнати са и две проверки.  Операцията се извършва и на територията на Перущица и селата Златитрап и Оризари. Освен арестуваните, се разпитват и 23-ма души от..

публикувано на 03.06.20 в 13:01

Два манастира край Пловдив получиха половин милион лева

Със свое постановление правителството отпусна   1 800 000 лв. за благоустрояване и подпомагане на Рилския манастир „Свети Иван Рилски“, Бачковския манастир „Успение Богородично“, Троянския манастир „Успение Богородично“, манастира „Света Троица“ в местността Кръстова гора, както и за Софийската духовна семинария. Манастирът в Кръстова гора..

публикувано на 03.06.20 в 12:54

Къща в с. Кръстава крие иманярски находки и незаконно оръжие

Незаконно притежавани културно-исторически ценности, огнестрелни оръжия и боеприпаси откриха криминалисти в частен дом на  велингардското село Кръстава. Находката включва над 100 метални и керамични антични предмети и металдетектор, два пистолета със заличени номера и 32 патрона от различен калибър - всички без необходимите разрешителни.  По..

публикувано на 03.06.20 в 12:19

Изграждат многоетажни паркинги в шестте района на Пловдив

Кметът на Пловдив Здравко Димитров преряза лентата на  първия многоетажен паркинг с обща разгърната площ  от 6 хиляди кв. м. Той бе изграден за по-малко от година в район „Западен“. Паркоместата на трите открити етажа на  съоръжението са 150  на площ от 4 500 кв.м.  На останалите 1 500 кв. м. на партерния етаж са изградени три помещения за..

публикувано на 03.06.20 в 12:11

Спекула с храни и лекарства в Пловдив, Стара Загора и Кърджали

3 524 проверки са извършени в района на Апелативна прокуратура – Пловдив за завишени цени при продажбата на лекарства и храни по време на извънредното положение .  Ревизиите са в периода от 16 март до 13 май, извършени от шестте окръжни прокуратури в апелативния съдебен район под пловдивско ръководство - Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Хасково,..

обновено на 03.06.20 в 11:22