Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

БСП предлага Виолета Христодулова за кмет на "Марица"

Виолета Христодулова, директор на училището в с. Рогош и общински съветник е кандидатът на БСП за кмет на община Марица. Тя  получи 100% подкрепа от съпартийците си на проведената конференция и вече е официалният кандидат на партията за кмет на община “Марица”.Това съобщават от Областния съвет на БСП в Пловдив. 

Виолета Христодулова е третата официална номинация за кмет в област Пловдив след  утвърдените кандидати за кмет на БСП в общините Карлово  на Манол Манолов и Първомай, където левицата е заложила на Николай Митков.  Процесът по номинации ще продължи до края на август, когато ще бъдат утвърдени  кандидатите във всички общини на област Пловдив.


Още от категорията

В Пловдив ще отворят врати 3 лаборатории за Ковид-19

Със заповед на здравния министър Кирил Ананиев днес се очаква да бъдат одобрени 3 референтни лаборатории за тестови изследвания на коронавируса.  Лабораториите ще са  в УМБАЛ “Свети Георги“, УМБАЛ“Каспела“ и УМБАЛ“Пълмед“. Това съобщи областният управител и председател но Областният кризисен щаб Дани Каназирева. Припомняме, че  преди..

обновено на 10.04.20 в 13:25

Чистят Асеновград за Великден

Започва предвеликденско машинно метене и миене на улиците в Асеновград. Акцията е планирана за понеделник и ще стартира от бул. "България"и централните улици "6-ти януари", "Марица", "Александър Стамболийски""Съединение", "Васил Левски".  Почиствнето ще продължи и с второстепенните улици и кварталите Горни и Долни Воден, съобщиха от градската..

публикувано на 10.04.20 в 13:04

„Заедно срещу COVID-19“ събра 120 000 лева в Пловдив

Повече от 120 хиляди лева дариха досега фирми и граждани в кампанията „Заедно срещу COVID-19“ на община Пловдив.  Средствата са необходими за осигуряване на лични предпазни средства, дезинфектанти, животоспасяваща медицинска апаратура и лекарства за общинските здравни заведения, както и за патронажна грижа за най-уязвимите групи в обществото...

публикувано на 10.04.20 в 12:55

Над 330 000 лева дарения за битката срещу Ковид-19 в Асеновград

332 хиляди лева е стойността на постъпилите дарения в община Асеновград за борба с коронавируса към днешна дата.   300 хиляди лева от тях са преведени на болницата, за да бъдат закупени необходимите предпазни средства, консумативи и медицинска апаратура.  Директорът на здравното заведение д-р Иван Червенков е поръчал апаратура, консумативи и..

публикувано на 10.04.20 в 12:33

Трябва план "Маршал" за Пловдив след кризата

Община Пловдив ще поиска държавно финаисиране за оборудване на болниците „Свети Мина“ и Свети Пантелеймон“, които са определени за приемни за болни от коронавирус, съобщи в интервю за Радио Пловдив заместник-кметът по общинската икономика Илия Кирчев. Това се налага след отказа на Общинския съвет да одобри това оборудване да се закупи от..

обновено на 10.04.20 в 12:27