Размер на шрифта
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Пловдив отбелязва Международния ден на младежта

С откриване на фотоизложба “Добрите дела в обектива” в Пловдив ще бъде отбелязан Международният ден на младежта – 12 август. 

Събитието, организирано от Асоциация “Голям брат Голяма сестра – България”, ще се състои от 18 часа в Галерия “Plovediv”,  Капана, ул. Куртевич 3, като част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата.

Посетителите ще имат възможността да разгледат 20 ескпонирани изображения, уловили активността на младите хора в Пловдив, техни доброволчески, благотворителни инициативи и лични добротворчески истории. 

Авторите са млади пловдивчани, непрофесионалнисти в областта на фотографията, на възраст от 15 до 30 години. Работите им бяха селектирани след провеждане на онлайн конкурс.

Изложбата може да бъда видяна до 06.09.2019, всеки ден от вторник до неделя, от 10:00 до 19:00 часа. Входът е свободен.


Още от категорията

Среща за социалните и здравните услуги в „Столипиново"

По инициатива на пловдивската фондация за регионално развитие „Рома“ в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведе среща под надслов „Международен ден на правата на човека“.  Тя е част от дейността за толерантност по проект за създаване на център за интегрирани социални и здравни услуги на едно гише в квартал „Столипиново“.  Проектът..

публикувано на 09.12.22 в 07:05

Концерт в панаира събира средства за карловските села

Благотворителен концерт в помощ на пострадалите от наводнение карловски села ще се проведе довечера в Пловдив