Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пореден ВиК ремонт оставя десетки домакинства без вода

Днес с нарушено водоподаване от 9:00 до 17:00 часа ще са домакинствата в района на няколко улици в Пловдив. 

Това са "Иларион Макариополски", "Капитан Райчо" и "Антон Тайнер" в Пловдив. 

Причина за неудобството е планово присъединяване на нов водопровод, съобщиха от ВиК. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Проверяват за хранително натравяне или ентеровирус в ДГ "Радост"

Областната дирекция по безопасност на храните и РЗИ Пловдив  извършват проверка по сигнал за натровени деца от първа група на детска градина "Радост". Част от децата, от една единствена група в градината, са проявили признаци на неразположение. Първоначално две са повърнали след следобедния сън, а впоследствие се оказало с подобни симптоми са още..

публикувано на 31.05.24 в 18:38

Очаквам справедлива, но тежка присъда, заяви Дебора в съда

В Районния съд в Пловдив започна по същество делото срещу Георги Георгиев,  обвинен за насилието над Дебора Михайлова от Стара Загора. След няколко неуспешни опита, днес то най-сетне стартира по общия ред, с призовани близо 40 свидетели и вещи лица. Заради това са насрочени заседания и в още три дни през идната седмица.  Делото..

обновено на 31.05.24 в 16:39

Нова апаратура е доставена на болницата в Смолян

Нова медицинска апаратура на стойност над 187 хил. лева е закупена от МБАЛ – Смолян, Доставката на новото оборудване е финансирано  с близо 110 хил. лв., осигурени от Министерството на здравеопазването и над 77 хил. лв. собствени средства на болничното заведение. Закупени са хематологична система с 5-диференциално броене за нуждите на..

публикувано на 31.05.24 в 15:51

Потвърдиха 4 годишната присъда на полицая, убил Моника от Братаница

Пловдивският Апелативен съд потвърди присъдата от 4 години затвор за бившия полицай  Владимир Панайотов, който който преди три години - на 19 юли 2021, уби на пешеходна пътека в село Братаница  8-годишната Моника.   Трагичният инцидент се случи, след като полицаят е шофирал с превишена скорост служебната кола „Шкода“, собственост на Пазарджишката..

публикувано на 31.05.24 в 15:40

Пуснаха от ареста учителката, следствието в ДГ "Фантазия" продължава

Учителката от детска градина „Фантазия“ във Велинград, която вчера бе задържана за 24 часа, е освободена от ареста. Тя бе арестувана, след като в социалните мрежи бяха публикувани видеоматериали, на които се вижда как възпитателят удря и дърпа за косите дете.  По случая е образувано досъдебно производство., но към момента няма повдигнато..

обновено на 31.05.24 в 14:19