Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Лили Иванова ще пее на Античния театър

Снимка: Дориан Тодоров

Лили Иванова ще пее тази вечер пред пловдивската публика на Античния театър. 

Концертът е част от националното турне на певицата. 

Билетите са напълно изчерпани, въпреки че миналата седмица бяха пуснати допълнителни места за изграденитите извънредно трибуни. 

Заедно с Лили Иванова на сцената излизат музикантите Ангел Дюлгеров, Веселин Веселинов-Еко, Огнян Енев, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокалното трио "Ла Ти Да". 

Тазгодишното турне приключва през декември  с три концерта в София. 


Още от категорията

Списание "Небет тепе" празнува първия си рожден ден

Днес списание „Небет тепе“ за литература и изкуство навършва една година. Печатното издание е по идея на създадения преди шест години Българо-турски литературен клуб. В него членуват преподаватели и студенти от Пловдивския, Шуменския, Софийския и Анкарския университет, турски и български поети и писатели, издатели и представители на медиите...

публикувано на 28.01.20 в 13:06

Доминик Милър се връща в Пловдив

Легендата Доминик Милър, който повече от 28 години е китарист, композитор и бендлидер на групата на Стинг, пристига отново в Пловдив през март. В Дома на културата "Борис Христов" Доминик Милър ще концертира с плеяда световноизвестни музиканти. Той ще представи последния си проект DOMINIC MILLER GROUP ON TOUR 2020.  На сцената заедно с него ще стъпят..

публикувано на 28.01.20 в 10:49

Ина Иванова гостува в "Петното" с "Криле от папиемаше"

Издателство Жанет 45 и Литературен салон "Spirt and Spirit"  канят на премиерата на новата поетична книга на Ина Иванова "Криле от папиемаше" тази вечер в клуб „Петното на Роршах“. Модератор е Цветелина Драганова, художник на корицата Димитър Келбечев. Поезията на Ина Иванова обръща специално внимание на паметта, на детството, чиито рани носим..

публикувано на 28.01.20 в 06:25

Показват над 100 графики в галерия "Капана"

В Галерия "Капана" на Главната улица в Пловдив ще бъде открита изложба по мотото "Избрано от фонда на Община Пловдив. Графика".  Тя се организира от Градската художествена галерия и отдел "Култура, археология и културно наследство" на община Пловдив. Ще бъдат експонирани 116 графични картини и рисунки на над 50 утвърдени автори от страната и чужбина...

публикувано на 28.01.20 в 06:17

Премиера на "Възкресени мигове" на Владимир Янев

Издателство "Летера", Филологическият факултет на ПУ "Паисий Хилендарски" и Дружеството на писателите - Пловдив организират премиера на книгата "Възкресени мигове" от Владимир Янев.  Събитието ще се състои от 18.00 ч. в Шеста аудитория на Ректората.  Книгата има характер на своеобразна есеистична проза, от автор с богат литературен опит.  Творбата е..

публикувано на 28.01.20 в 06:08