Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев и Арда завъртяха ново равенство 1:1

Ботев (Пловдив) и Арда (Кърджали) не успяха да се победят и завършиха 1:1 в двубой от 14-тия кръг на Първа лига. Фернандо Виана откри резултата в 63-ата минута. Това бе първи шампионатен гол за бразилеца след завръщането му при "канарчетата".

Веднага след подновяването на играта, при следващата атака на Арда, Иван Коконов успя да донесе равенството на гостите.

Двата тима завършиха 0:0 и в първия кръг на този сезон.

Във временното класиране Ботев остава на предпоследното 13-о място с актив от 10 точки.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Си-фу Багалев гостува официално в манастира Шаолин

Инструкторът по вин-чун - си-фу Станислав Багалев сподели впечатления от поредното си китайско пътуване. "Върнах се от южния Шаолин (защото има и северен). Преди години имаше два уникални филма "Манастирът Шаолин" и "Непобедимите от Удан", които ние гледахме.Благодарение на тези филми и аз като хиляди деца по света се запалих от бойните изкуства,..

публикувано на 10.05.24 в 16:15
Димитър Кузманов

Кузманов е на полуфинал в Матхаузен

Димитър Кузманов се класира за полуфиналите на турнира на клей от сериите „Чалънджър“ в Маутхаузен (Австрия) с награден фонд 120 950 евро. Българинът победи убедително с 6:2, 6:3 участващия с „уайлд кард“ австриец Йоел Йозеф Шверцлер. Срещата продължи 76 минути. Мико направи три пробива в мача и не допусна нито един на собствен сервис. За класирането..

публикувано на 10.05.24 в 15:53

Локо е гост на "Крумовград" в 19:15 часа днес

"Локомотив" (Пловдив) е гост на "Крумовград" във втори мач от плейофите в първата шестица. Двубоят е от 19:15 часа днес на спортен комплекс “Никола Щерев – Старика”. „Черно-белите“ проведоха последното си занимание на помощния терен. на "Лаута". Александър Александров и Алекс Местов от U17 взеха участие в тренировката. Наказан мача е единствено Хорхе..

публикувано на 10.05.24 в 11:33

„Алтер его” – за езика на жълтите медии

Драги приятели, да ви кажа честно, дойде ни до двойната гуша от „новините“ в жълтите медии – така наречените „фейк нюз“. Ако слушате нашия радио-пърформанс, ще ви въведем в редакцията на един булеварден вестник, за да разберете как се злоупотребява с българския езика като се пишат абсурдни заглавия за първа страница. Ще има и сензационни „информации“, на..

публикувано на 10.05.24 в 11:24

Ботев се раздели с Радостин Кишишев

Ботев (Пловдив) се раздели по взаимно съгласие с административния директор Радостин Кишишев. „Жълто-черните“ официално обявиха изненадващата новина. „Клубът изразява своите благодарности за професионализма и отношението и му пожелава бъдещи успехи“, написаха още от Ботев (Пловдив). 49-годишният легендарен футболист беше назначен при „канарчетата“..

публикувано на 09.05.24 в 18:02