Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Пловдив задържаха 200 килограма контрабанден тютюн

20 чувала с нарязан тютюн без установен произход арестува пловдивската полици на паркинг в северна индустриална зона. Контрабандният тютюн е открит при проверка на камион с великотърновска регистрация. 

Камионът и тютюневата листна маса с общо тегло 200 килограма са иззети. С полицейска заповед за срок до 24 часа е задържан 46-годишният шофьор.  

По случая е образувано досъдебно производство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Жегата изостри криминалната обстановка през уикенда

Редица сбивания, междусъседски скандали и хулигански прояви през почивните дни регистрира пловдивската полиция. Късно снощи, след натрупани емоции от стра вражда, възникнало сбиване между две компании кв. „Генерал Николаево“ в гр. Раковски. При задържането на участниците в единия са открити самоделен пистолет и газова пушка, заредена с..

публикувано на 12.08.24 в 13:15

Прокуратурата разследва инцидента с нападнатата на магистралата лекарка

Районна прокуратура-Пловдив и полицията в Раковски извършват проверка по жалбата на жена, която се оплака, че в пловдивския участък на АМ“Тракия“  е била преследвана и после нападната на крайпътна бензиностанция от непознат. По думите и, той строшил предното стъкло на колата и, а полицията се отнесла пренебрежително към станалото.  Това се случило в..

публикувано на 12.08.24 в 13:08

Двама възрастни в болница след катастрофи в Сопот и Дъбене

Два тежки пътни инцидента със сериозно пострадали възрастни хора са станали в Сопот и карловското село Дъбене тази сутрин. Около 9 ч. на главната улица в центъра на Сопот е била блъсната на пешеходна пътека 87-годишна жена от миниван Фолксваген, управляван от 82-годишен шофьор от столицата. Жената е в тежко състояние, с множество травми и е откарарана..

публикувано на 12.08.24 в 11:00

Протест в "Южен" заради спрян ВиК ремонт, фирмата обеща да го поднови още днес

Жители на пловдивския район „Южен" излязоха тази сутрин на протест срещу забавяне на ВиК ремонт, който е част от големия проект в Пловдив за изграждането на Южен обходен колектор по бул. "Александър Стамболийски".  Изпълнението на проекта започна преди две години и оттогава в района улиците се затварят поетапно, на участъци, за да се..

публикувано на 12.08.24 в 10:15

Горещо в цялата страна, в Пловдив 37°

Новата седмица започва със слънчево време, а максималните температурите ще са с няколко градуса по-високи от последните дни и ще са между 34° и 39°. Жълт код за високи температури днес издаде Националният институт по метеорология и хидрология. Предупреждението важи з а цялата страна . Днес времето ще е слънчево. Ще духа слаб, в източните райони -..

публикувано на 12.08.24 в 08:41