Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ясен Петров: Мачът Ботев - Левски е непредсказуем

Снимка: БГНЕС
"Очаквам интересен мач между отборите на Левски и Ботев (Пловдив) в Коматево в неделя". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Ясен Петров. Той е носил екипите и на двата отбора като футболист, а така също е бил и старши-треньор и на двата тима. Както е известно, срещата от 16-ия кръг на футболното ни първенство между съставите на Ботев и Левски е в неделя от 15.15 часа в Коматево и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" и по Радио Пловдив.

"Мачовете между Ботев и Левски винаги са били интересни и интригуващи. Левски играе добре и печели мачовете си под ръководството на Петър Хубчев. От друга страна Ботев спечели първи мач преди дни под ръководството на Ферарио Спасов и това ще даде самочувствие на футболистите му. Играл съм и в двата отбора като футболист, бил съм и треньор и на двата тима. Пазя добри спомени от работата си в двата клуба. Като цяло в Пловдив се играе трудно. Факт е, че базата в Коматево не може да приеме много привърженици на футбола, но не вярвам гостуващ отбор да се чувства добре там. Не съм специалист по прогнозите и не мога да кажа как ще завърши тази среща. Обикновено усещам какво ще стане със започването на мача. Дано този мач зарадва всички футболни привърженици, които ще го следят", каза Ясен Петров. 

Чуйте още от него:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Александър Томаш

Александър Томаш пое официално ЦСКА

Александър Томаш се завърна в редиците на “армейците”, а негови помощници ще бъдат Косьо Мирчев и Христо Колев. Треньор на вратарите в щаба на Томаш е Тодор Кючуков. Илиян Митрев остава кондиционен треньор на тима. Това съобщиха официално от ЦСКА. "Желаем им успех и победа още в петък.  Предвид кратките срокове за подготовка преди мача, представянето..

публикувано на 29.08.24 в 10:16

"Марица" спечели областния финал за Купата

"Марица" спечели областния финал в турнира за Купата на България и стана представител на област Пловдив в надпреварата. “Жълто-сините” надиграха с 2:1 "Металик" в Сопот. За маричани успехът бе седми поред от началото на сезона. Теодор Фърков пропусна този двубой поради здравословни причини. "Марица" бе по-активният тим на терена и атакуваше често, но..

публикувано на 29.08.24 в 09:41

Локомотив продаде нападателя Мичи Нтело

Локомотив (Пловдив) осъществи един от най-сериозните трансфери в българския футбол това лято, след като продаде Мичи Нтело. 23-годишният белгиец бе представен от новия си клуб Ивердон , а от трансфера в касата на „Лаута“ ще влезе малко под милион евро. Таранът ще се събере в новия си тим с бившия футболист на Пирин Благоевград Уго Комано, който премина в..

публикувано на 28.08.24 в 18:01

Ботев Пд продаде Секулич

Централният нападател на Ботев Пловдив Мартин Секулич ще продължи кариерата си в руския втородивизионен Урал, обявиха „жълто-черните“. 25-годишният централен нападател пристигна в Ботев Пд през лятото на 2022. За този период той изигра общо 72 двубоя за „канарчетата“, в които се отчете с 16 гола и две асистенции. Хърватинът бе част от отбора..

публикувано на 28.08.24 в 11:29

Нападател от Полша тренира с Ботев

Полският  нападател  Томас Валцак тренира с Ботев. Футболистът  ще изкара пробен период, като ще трябва да убеди Душан Керкез и помощниците му в своите качества. Валцак е роден на 17 август 2005 г. в Плоцк. Висок е 192 сантиметра. Юноша е на Делта Ступно, след което преминава в академията на Легия, играл е за Висла Плоцк, Ескола, Раков и Погон Шедълце...

публикувано на 27.08.24 в 18:08