ЕСЕМЕЙ EЛЕКТРОНИКС дава живот на електрониката!

| обновено на 04.12.19 в 11:32Есемей Електроникс ООД има за основна дейност сглобяване (асемблиране) на електронни изделия. В модерно изградената си производствена база асемблира основно касови апарати, фискални принтери, електромери, а в последната година и силови захранвания и преобразувателни устройства. Работи смногобройни клиенти от България и от цял свят –Дейзи Технолоджи, ЗИТ Интернешънъл, Електроника, КаратЕлектроникс,IPS(International Power Supply).

Есемей Електроникс е специализирана в серийно производство на много и разнообразни изделия. Дейността включваразлични етапи от производството - механична обработка, монтаж на електронни елементи, електрически икомпютърни тестове, асемблиране и краен тест.Сглобява от „голи платки“, като прави SMD-насищане, конвенционално насищане, оживяване, настройка и тестване по технологичните изисквания на клиента. Не се допуска неработещо изделие – при заявка на определен брой издължава точно толкова броя работещи изделия с гаранция за качество.Внедрена  е система за управление на качеството ISO 9001:2008; ISO17025.

Производствените мощности на Есемей Електроникс позволяват кратък цикъл.Капацитетът на завода за асемблиране е до 2000 изделия в работна смяна, като съществува възможност за въвеждане на сменен режим на работа. Към момента се изгражда още една поточна линия.Участъкът за конвенционално запояване има възможност за до 96 000 спойки в работна смяна.

Във фирмата има обособен инженерно-конструкторски отдел за методични и технически указания при производството.Технолозите на фирмата изготвят най-оптималната методика за бързо и качествено производство и при нужда съвместно с отдела по контрол на качеството извършват коригиращи действия в процедурите с цел подобряване качеството на работа.

За контакти: +359 89 999 7413,e-mail: office@sma-electronics.bg ,1113 София, ул.“Тинтява“ 15-17; Производствена база: 5300 гр.Габрово, ул.“Рибарска“ № 1.

Подробности може да чуете в прикачения файл.Още от категорията

КЦМ подкрепя добротворството

Реализираните тази година общественозначими каузи по проект „КЦМ Благодетел“ са част от целогодишната програма за корпоративна социална отговорност на компанията, разказва в Международния ден на доброволеца Мариана Гуркопашова, главен директор „Управление на човешкия капитал“. „Политиката ни за корпоративна социална отговорност е част..

публикувано на 05.12.19 в 10:46

Markovo Villas Park предлага луксозни къщи на 5 км. от Пловдив

Първитe къщи от мащабния проект Markovo Villas Park вече са изградени и посрещат своите собственици. Съвременният комплекс с модерна визия е разположен само на минути от Пловдив, в полите на Родопите. Той разполага със собствена инфраструктура, водоснабдителна и канализационна мрежа, електрозахранване и видеонаблюдение. В комплекса от затворен..

обновено на 04.12.19 в 11:33