Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Академик губи Кнежевич за втория си мач от Балканската лига

Академик Бултекс 99 няма да може да разчита на Василие Кнежевич във втория си мач от Балканската лига. Пловдивският баскетболен тим гостува тази вечер на черногорския Ибар, двубоят е от 19 часа българско време. Кнежевич имаше травма в пръста и игра с превръзка в последната шампионатна среща срещу Черно море миналия четвъртък. На тренировка обаче отново е контузил болното място и няма да може да играе.

В първия двубой от турнира Академик Бултекс 99 победи косовския Раховеци в Пловдив и тази вечер ще гони втори успех в надпреварата, в която миналия сезон спечели бронзовите медали. Два дни по-късно - в четвъртък, отборът на Асен Николов гостува на косовския Пея в 20 часа българско време. В неделя тимът посреща Берое от 17.30 часа в зала СИЛА в мач от поредния кръг в НБЛ.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев се прицели в шведски бранител

Спортно-техническото ръководство на “Ботев” проявява сериозен интерес към 25-годишния шведски защитник Аксел Норен, твърди местното издание Expressen.se. Централният бранител е част от тима на “ГАИС” (Гьотеборг), който се намира в средата на класирането в елита на скандинавската страна. През настоящата кампания 184-сантиметровият играч има изиграни 25..

публикувано на 09.10.24 в 18:03

Неприятна контузия в Ботев Пд

Футболистът на Ботев (Пловдив) Антонио Перера е със скъсани кръстни връзки и ще се подложи на операция. Полузащитникът се очаква да отсъства в следващите 6-7 месеца. Перера напусна терена принудително в мача срещу Левски. След проведените детайлни изследвания са установени скъсани предни кръстни връзки. Перера ще се подложи на операция в Испания в..

публикувано на 09.10.24 в 18:00

Бизнесменът Иван Пашов покани Крушарски на среща

Бизнесменът Иван Пашов излезе с отворено писмо до мажоритарния собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и до цялата „черно-бяла“ общност, с което изрази готовност да помогне на клуба, след като Крушарски обяви спирането на финансирането на „смърфовете“ от своя страна. Пашов обяви готовност да придобие дяловете на Крушарски и го покани на среща...

публикувано на 09.10.24 в 16:27

Локомотив ще изиграе контрола в събота

Отборът на Локомотив Пловдив намери съперник, с когото да изиграе контрола по време на шампионатната пауза. Черно-белите ще премерят сили с Арда (Кърджали). Спарингът е насрочен за събота (12 октомври). Все още се уточнява часът и мястото за срещата, като това ще бъде съобщено по-късно. Не е ясно и дали треньорът на пловдивчани Любослав Пенев ще поиска..

публикувано на 08.10.24 в 18:01

Ботев промени контролата с Крумовград

Ботев (Пловдив) обяви промяна на началния час на контролата с Крумовград. Ето какво обявиха “жълто-черните”: Промяна в началния час на приятелската среща с Крумовград: Предвиденият за събота (12 октомври) двубой между Ботев и Крумовград ще започне в 12 часа, а не в 17 часа, както беше обявено по-рано. Мачът ще се изиграе на Футболен комплекс..

публикувано на 07.10.24 в 17:59