Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Markovo Villas Park предлага луксозни къщи край Пловдив

| обновено на 16.12.19 в 10:06

Първитe къщи от мащабния проект Markovo Villas Park вече са изградени и посрещат своите собственици. Съвременният комплекс с модерна визия е разположен само на минути от Пловдив, в полите на Родопите. Той разполага със собствена инфраструктура, водоснабдителна и канализационна мрежа, електрозахранване и видеонаблюдение. В комплекса от затворен тип е изградено улично осветление и е осигурена денонощна охрана.

Проектът Markovo Villas Park представлява 90 луксозни къщи, обособени в 10 квартала на обща площ от 100 дка. Всяка от тях разполага със собствен двор и гараж. Модерните къщи са три типа и отговарят на световните изисквания за качество в строителството. Общата им застроена площ е от 304 кв.м и 340 кв. м, а ВИП имотите са с квадратура от 480 кв. м., всеки от които с голям открит басейн, разположен в просторен и озеленен двор. Къщите се продават необзаведени, като за всяка от тях се предлагат индивидуални интериорни решения според предпочитанията на собствениците. Те купуват имотите заедно със земята, а цените са от 900 евро за кв. м. Сградите са енергоефективни, построени с иновативни материали и съвременен дизайн.

Проектът предвижда изграждането на детски и спортни площадки, автомивка, фитнес център, супермаркет, хотелска част и заведение, детска градина и още удобства за жителите на комплекса.

Markovo Villas Park е победител в категория „Среда на живот“ в конкурса за инвестиции в жилищни имоти „REI“ 2019. Новият комплекс е предпочитан от съвременния тип динамични хора, осигурява лукс и уют, заобиколен от красотата на Родопите.

За повече информация: www.markovovillas.bg и тел.: 070020000




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

На 15 август решават кога да затворят Бетонния мост за ремонт

Половин година ще продължи  реконкрукцията на Бетонния мост, но все още не е ясна точната дата, когано ще започне. Решението ще бъде взето на 15 август от община Пловдив, НКЖИ и фирмата изпълнител. Това съобщиха на съвместна пресконференция генералният директор на НКЖИ инж. Златин Крумов, ръководителят на проекта инж. Иван Бакалски, кметът..

публикувано на 26.07.23 в 16:38
Строителството на ст.

Първа плоча на южната трибуна на "Лаута"

Днес бе отлята първата плоча на южната трибуна на стадион „Локомотив“, съобщиха на страницата си във Фейсбук от "Ние сме Локомотив Пловдив". Работниците ще трябва да изчакат бетонът да се втвърди и тогава ще започнат изграждането на сектора. Бетонната конструкция на трибуна „Бесика“ вече е завършена и усилията сега ще бъдат насочени на юг. Днес бяха..

публикувано на 21.03.22 в 17:24

Григор Димитров бе размазан от Рафаел Надал

Григор Димитров отпадна от Мастърс турнира в Монте Карло след поражение в два сета от световния №3 Рафаел Надал. Първата ни ракета не успя да намери отговор за много силната игра на „Краля на клея“ и 11-кратният шампион в надпреварата намери място в следващата фаза, записвайки своя 73-ти успех в турнира. Очакванията за традиционно равностоен и зрелищен..

публикувано на 15.04.21 в 17:59
Григор Димитров

Григор Димитров с перфектен старт в Акапулко

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отстрани французина Адриан Манарино в първия кръг на турнира по тенис в Акапулко (Мексико) с награден фонд 1 милион долара. 29-годишният Димитров, поставен под номер 5 в основната схема на надпреварата, спечели с 6:4, 3:0 и отказване на Манарино. Българинът, който е шампион в Акапулко за 2014 година,..

публикувано на 17.03.21 в 09:42
Главният изпълнителен директор на холдинга  инж. Румен Цонев със сипендиант на КЦМ

КЦМ 2000 Груп представи новите си стипендианти

На среща в КЦМ 2000 Груп бяха представени стипендиантите от националния конкурс „Стипендия КЦМ“ за 2020/2021 академична година. Това са 8 момичета и момчета, студенти различни специалности в български и чуждестранни университети. Мариана Гуркопашова, главен директор „Управление на човешкия капитал“ в дружеството, дава повече информация за проекта:..

обновено на 10.09.20 в 07:04