Markovo Villas Park предлага луксозни къщи на 5 км. от Пловдив

| обновено на 04.12.19 в 11:33

Първитe къщи от мащабния проект Markovo Villas Park вече са изградени и посрещат своите собственици. Съвременният комплекс с модерна визия е разположен само на минути от Пловдив, в полите на Родопите. Той разполага със собствена инфраструктура, водоснабдителна и канализационна мрежа, електрозахранване и видеонаблюдение. В комплекса от затворен тип е изградено улично осветление и е осигурена денонощна охрана.

Проектът Markovo Villas Park представлява 90 луксозни къщи, обособени в 10 квартала на обща площ от 100 дка. Всяка от тях разполага със собствен двор и гараж. Модерните къщи са три типа и отговарят на световните изисквания за качество в строителството. Общата им застроена площ е от 304 кв.м и 340 кв. м, а ВИП имотите са с квадратура от 480 кв. м., всеки от които с голям открит басейн, разположен в просторен и озеленен двор. Къщите се продават необзаведени, като за всяка от тях се предлагат индивидуални интериорни решения според предпочитанията на собствениците. Те купуват имотите заедно със земята, а цените са от 900 евро за кв. м. Сградите са енергоефективни, построени с иновативни материали и съвременен дизайн.

Проектът предвижда изграждането на детски и спортни площадки, автомивка, фитнес център, супермаркет, хотелска част и заведение, детска градина и още удобства за жителите на комплекса.

Markovo Villas Park е победител в категория „Среда на живот“ в конкурса за инвестиции в жилищни имоти „REI“ 2019. Новият комплекс е предпочитан от съвременния тип динамични хора, осигурява лукс и уют, заобиколен от красотата на Родопите.

За повече информация: www.markovovillas.bg и тел.: 070020000


Още от категорията

КЦМ подкрепя добротворството

Реализираните тази година общественозначими каузи по проект „КЦМ Благодетел“ са част от целогодишната програма за корпоративна социална отговорност на компанията, разказва в Международния ден на доброволеца Мариана Гуркопашова, главен директор „Управление на човешкия капитал“. „Политиката ни за корпоративна социална отговорност е част..

публикувано на 05.12.19 в 10:46

ЕСЕМЕЙ EЛЕКТРОНИКС дава живот на електрониката!

Есемей Електроникс ООД има за основна дейност сглобяване (асемблиране) на електронни изделия. В модерно изградената си производствена база асемблира основно касови апарати, фискални принтери, електромери, а в последната година и силови захранвания и преобразувателни устройства. Работи с многобройни клиенти от България и от цял свят –..

обновено на 04.12.19 в 11:32