Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Девет автори се представят с изложба в „L’UNION“

В галерия „L’UNION“ се открива сборна изложба живопис и скулптура. 

Посетителите ще видят произведения на Светлин Русев, Георги Баев, Димитър Киров, Иван Г. Рембранда, Свилен Блажев, Росен Райчев, Вежди Рашидов, Крум Дамянов и Иван Тотев. 

Преминали през различни етапи от своето развитие, авторите се открояват с ярко изразен талант и собствен стил.

Изложбата продължава до 31 януари 2020 година.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Археологическо лято и на Емпорион Пистирос до Ветрен

Четвърта седмица продължават археологическите проучвания на Емпорион Пистирос, край град Ветрен, област Пазарджик. За това съобщи Виолета Дунева, директор на Археологическия музей „ Проф. Мечислав Домарадски“ в Септември.  Разкопките се провеждат с подкрепата на фондация „Балканско наследство“ и на обекта работят археолози и доброволци...

публикувано на 12.08.24 в 11:34

Преге - предаване за света на книгите, 10 - 16 август

В предаването за книги на Радио Пловдив на 10.08. 2024г. бяха представени следните заглавия: Рубрика „Напълно непознати“ Стефан Цвайг. Опиянението от промяната. 272 стр., 4А, Унискорп, 2024. Габриел Гарсия Маркес. Окапалата шума. 162 стр., ок. 5А, Лъчезар Минчев, 2024. Ставрос Христодулу. Денят, в който реката..

публикувано на 12.08.24 в 10:17

Концерт на Йорданка Христова на Античния театър

„Завинаги“ е мотото на концрта-спектакъл, който Йорданка Христова ще представи на сцената на Античния театър в Пловдив довечера. Певицата се завръща в града под тепетата, за да празнува 60 години на сцената.  Нейните почитатели ще имат възможността да чуят на живо отново златните ѝ хитове като „Изповед“ („Ще продължавам да пея"), "Пред есен",..

публикувано на 12.08.24 в 08:16

В "Срещите" - за деня на Света Богородица

В "Срещите"  два дни преди 15 август, денят "Успение на Света Богородица", разговор с философа проф. Георги Каприев за изчезващата  радост пред лицето на Бога, за търсенето на святост без усилия, за вярата ни днес.  С проф. Каприев припомняме символите на този ден и се питаме защо ни е така трудно да ги разберем и станат наше ежедневие...  Може..

обновено на 10.08.24 в 10:09
Пламен Сивов

Бардът Пламен Сивов с пети солов албум

Във "Вход свободен"  точно на рождения си ден гостува бардът Пламен Сивов. Поводът е неговият нов самостоятелен албум "Небе и хляб". Пламен Сивов е роден през 1970 г. в Сливен. Завършил е езикова гимназия в родния си град и Юридическия факултет на СУ. Специализирал е управление на неправителствени организации в САЩ. Автор е на десетки песни, познати..

публикувано на 09.08.24 в 15:35