Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Борислав Димов е новият директор на общинското ФБР

Борислав Димов е новият директор на Пловдивския общински инспекторат. Той поема длъжността от Ангел Славов, който беше избран за общински съветник.

До момента Борислав Димов бе главен секретар на Областна администрация – Пловдив, бил е ръководител звено към ОП „Паркиране и репатриране". Има опит в българската армия. Завършил е Военното училище „Васил Левски" във Велико Търново, магистър е и от Аграрния университет със специалност „Финансов мениджмънт и счетоводство".

Той беше представен днес на екипа от заместник-кмета по „Транспорт“ Тодор Чонов.


Още от категорията

В Пловдив откриват детски градини за деца на медици

Община Пловдив ще има детски градини за деца на медицински работници по време на триседмичната карантина за детските заведения. Областният кризисен щаб ще поиска разрешение от здравния министър професор Костадин Ангелов за оварянето на няколко групи, които се намират до големите болници. От днес отдел "Образование" отваря гореща линия и започва..

обновено на 26.11.20 в 16:36

"Св. Мина" няма да е Covid болницата на Пловдив

МБАЛ „Свети Мина“ няма да бъде преобразувана в Covid болница. Това обяви заместник-кметът Анести Тимчев, който се позова на нова заповед на РЗИ-Пловдив. Тя се очаква да бъде получена днес в Община Пловдив. „Заповедта отменя МБАЛ „Свети Мина“ да бъде квалифицирана на Covid болница. Решението е взето на база на направен..

обновено на 26.11.20 в 16:36

14 медици са сред новите заразени с коронавирус в Пловдивска област

Сред новозаразените от Ковид-19 в Пловдивска област 408 души има 14 медици – лекари, медицински сестри и лаборанти. През денонощието от болестта са починали 15 души, като сред тях се отличават мъже на 38 и 48 години без придружаващи заболявания. Коронавирусът засегна нови учебни заведения в областта – 6 училища и една детска градина, в които..

обновено на 26.11.20 в 16:08

"Родопи" иска помощ от областния управител срещу "Хеброс бус"

Община „Родопи” настоява Областна администрация  да се намеси  за регулиране на транспортната схема. Пореден повод за надовлството на кметове нанаселените места в общината е 24 часовия протест, в който се включи и фирмата „Хеброст бус“ – фирмата, която обслужва междуселищните линии, а хората не са били предварително известени. Сериозен е..

публикувано на 26.11.20 в 16:07
Областният управител на Пазарджик Стефан Мирев и д-р Хюля Шериф, зам.-директор на РЗИ-Пазарджик

Пазарджик иска пари от държавата за лаборатория за PCR тестове

В МБАЛ – Пазарджик да се разкрие лаборатория за PCR тестове , а здравното министерство да финансира нейното създаване и оборудване.  За това настояване на администрацията съобщи областният управител на Пазарджик Стефан Мирев след днешното заседание на Областния кризисен щаб. Целта е да се намали престоят на пациентите със съмнения за коронавирус..

обновено на 26.11.20 в 15:00