Разчистиха свлачището, затрупало пътя Асеновград - Смолян

| обновено на 04.12.19 в 20:55

Свлачището, рухнало върху шосето по пътя Асеновгрлад - Смолян, вече е разчистено, увериха от МВР - Пловдив. 

Камъни и пръст се стовариха  в участъка между Бачковския манастир и Нареченски бани след 18.30 ч. 

До намесата на багерите на АПИ  трафикът се регулираше от полицейски служители. 

Проблемът е, че по това направление няма обходен маршрут. 

Няма данни за пострадали от инцидента. 

Още от категорията

Двама от триото, източило 3 милиона лева от НОИ, остават в ареста

Пловдивският Районен съд остави за постоянно в ареста Александрина Георгиева и един нейн съучастник, арестувани след разкриването на крупната измама с фалшиви документи за пенсиониране.  Единствено дъщерята Николина  бе пусната под гаранция от хиляда лева. Още в съдебната зала тя прочувствено се помоли за по-лека мярка, тъй като има малко дете,..

обновено на 05.12.19 в 19:16

Утвърдиха нова структура на общинската администрация, рефреш и на "Пловдив 2019"

С 30 гласа за, 14 против и 4 въздържали се съветниците приеха новата структура на общинската администрация.  За нас броят на заместник-кметовете не е важен, ще се въздържим от гласуване, но ще се радваме ако избраните работят ефективно , каза Стефан Послийски от ВМРО.   Не бе прието предложението на Евелин Парасков от „Съюз за Пловдив“ за..

обновено на 05.12.19 в 16:17

Пловдив иска от "Индра" да "реанимира" транспортния проект

Поискали сме среща с ръководството на испанската фирма "Индра", която е ангажирана с транспортния проект на Пловдив , каза в кулоарите на сесията на Общинския съвет ресорният заместник-кмет Тодор Чонов.  "Опитваме се да реанимираме труп" . Така Чонов определи работата на новата администрация по проекта.  Софтуерните решения на..

обновено на 05.12.19 в 16:17

Престижен приз за Детска клиника на УМБАЛ „Свети Георги“

Клиниката по педиатрия на УМБАЛ „Свети Георги“ получи наградата „Педиатрична клиника на годината“, присъдена й от Българската педиатрична асоциация. Престижното отличие прие началникът на клиниката проф. д-р Иван Иванов. В категорията бяха номинирани още Клиниката по детска кардиология МБАЛ НКБ и Детска клиника МБАЛ „Св. Марина“ –..

публикувано на 05.12.19 в 14:00

Протестът в Пловдив стигна от район "Южен" до площад "Стефан Стамболов"

С бурни скандирания "Не искаме бетон!"  пред сградата на община Пловдив близо 100 протестиращи от район "Южен" изразиха гражданско недоволство от предстоящия строеж до т. нар. Юбилеен блок.  Техни представители влязоха на среща с кмета Здравко Димитров.  Те искат като вариант: на инвеститора да се предложи друг терен в района, на който да построи..

обновено на 05.12.19 в 13:48