Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Ангел Джамбазки изнася лекция пред пловдивски студенти

Снимка: ВМРО

Евродепутатът Ангел Джамбазки гостува на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Пред студенти и граждани той ще изнесе лекция на тема "Мултикултурализъм или национални държави в Европа". 


Още от категорията

РУО проверява две пловдивски училища за насилие в клас

Регионалното управление по образованието в Пловдив започва проверка в училище „Паисий Хилендарски“ по сигнал на родители за насилие над ученик.  В жалбата се твърди, че директорът на училището Илия Къртев, който е преподавател по математика, е ударил ученик след отказ да бъде изпитан.  Директорът е отрекъл да е правил такова нещо, но проверката..

публикувано на 18.02.20 в 16:24

Арестуваха издирван нашенец с дълго досие чак в Ланкашир

38-годишен българин е задържан във Великобритания с издадени две полицейски заповеди за арест. При задържането си мъжът е пребивавал в графство Ланкашир.  Той бил издирван от българските власти за източване на чужда дебитна карта, от която успял да изтегли 5600 лева през 2018 година.  Отделно, Районната прокуратура в Смолян е издала и втора..

публикувано на 18.02.20 в 16:15

Зико се оплака от бившия шеф на РИОСВ, глобил го за чужди дългове

Бившият директор на РИОСВ – Пловдив Стефан Шилев е глобил община Пловдив с 200 000 лв. заради неплатени вноски на общините „Родопи“ и Стамболийски за депониране на отпадъци на сметището в Цалапица. Това обяви по време на отчета си за първите 100 дни кметът на Пловдив Здравко Димитров. „Още на първия ден, след като встъпих в длъжност..

публикувано на 18.02.20 в 15:55

Отворено писмо - 2

Скъпи слушатели и читатели! Благодарим за подкрепата! Продължаваме да настояваме за увеличаване на бюджета на Радио Пловдив и за премахване на финансовите дисбаланси в системата на БНР! След проведени срещи с и.д. генералния директор и УС на БНР екипът на Радио Пловдив получи уверение, че поставените проблеми ще бъдат разгледани и ще се направи опит..

обновено на 18.02.20 в 14:34

Мараджиев подаде оставка като лидер на ГЕРБ в областта

Георги Мараджиев подаде оставка пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ като областен координатор на партията в област Пловдив. Като мотив за това свое действие Мараджиев посочва желанието си името на  ГЕРБ да не бъде опетнявано, докато тече проверката на всички факти и обстоятелства около сделките му, изнесени в медиите. В ГЕРБ имаме едно..

обновено на 18.02.20 в 14:34