Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Преасфалтират ул. „Съединение“ в район „Тракия“

Заради преасфалтиране на ул. „Съединение“ в район „Тракия“ от днес до 4 март се въвежда временна организация на движението в участъка от бул. „Шипка“ до ул. „Генерал Кесяков“, съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Преминаването на автобусите от масовия обществен вътрешноградски транспорт и леките автомобили се пренасочва в две от четирите ленти за движение. 


Още от категорията

В събота стартират първите тестови лаборатории в Пловдив

Здравният министър Кирил Ананиев одобри със своя заповед референтни лаборатории в Пловдив, в които ще се правят изследвания за COVID-19, съобщи областният управител и председател на Областният кризисен щаб Дани Каназирева. Те ще обработват PCR тестове. От утре като референтна започва да работи лабораторията в УМБАЛ “Пълмед“.  В началото на..

обновено на 10.04.20 в 21:19

„Пловдив 2019“ с кризисен фонд за независимите творци

С обявяването на фонда фондация „Пловдив 2019“ и Община Пловдив инициират кампания сред представителите на креативните индустрии и на местния бизнес за набиране на допълнителни средства, с които този фонд да се захранва периодично и да се осигури подпомагането на по-голям брой артисти и творци в столицата на културата.  Активната проява на..

обновено на 10.04.20 в 19:55

131 под карантина в Асеновград, 19 опитаха да избягат

Общият брой карантинирани в община Асеновград е 131 души.  Новорегистрираните за седмицата са 126, а с отпаднала карантина са 155 жители.  Извършените проверки на лица за спазване на карантинните мерки наброяват общо 252, а на обектите - 94.  За седмица обаче са постъпили общо 8 сигнала от граждани за нарушение на ограничението от граждани,..

публикувано на 10.04.20 в 19:55

635 заразени в страната,няма в Пловдив и Пазарджик,1 в Смолян

635 са потвърдените случаи на Covid-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб, оповестени от Министерството на здравеопазването. През днешния ден са доказани още 11 нови случая, като 7 от са в София, 1 в Смолян и 3 във Велико Търново. 231 са хоспитализираните пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.145 от тях са в лечебни заведения в..

публикувано на 10.04.20 в 18:23

В храмовете за Цветница и Великден само с лични предпазни средства

За предстоящите празници Цветница и Великден в храмовете ще се допускат хора с лични предпазни средства и при спазване на необходимата дистанция. Това съобщи  главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов на брифинг, като призова хората да бъдат диспициплинирани : "Църковните храмове ще бъдат третирани като всички други обществени места, които..

публикувано на 10.04.20 в 16:48