Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Легендарни БГ спортисти гостуват в Радио Пловдив за 25 години "Антена спорт"

Слушайте специалното предаване, което ще се излъчи на живо от Първо студио в събота от 16 до 19 часа

| обновено на 29.02.20 в 07:50

По нетрадиционен начин екипът на БНР – Радио Пловдив ще отбележи тази събота, 29 февруари, 25-годишнината на обичаното и любимо предаване на хиляди слушатели „Антена спорт”. 

Олимпийски, световни, европейски шампиони и рекордьори, легендарни футболисти, ръководители и съдии ще гостуват в Първо студио на Радиото, за да вземат участие на живо в съботното издание, което по традиция ще се излъчи от 16 до 19 часа. 

Журналистическият и техническият екип на предаването постоянно ще бъдат сред зрителите и публиката, а чрез преките интервюта с тях ще направят слушателската аудитория съпричастна с най-големите спортни успехи на Пловдив и страната в историята. 

Николай Бухалов, Сийка Келбечева, Стоянка Груйчева, Нонка Матова, Анка Узунова, Каспар Симеонов, Димитър Илиев, Георги Попов – Тумби, Иван Глухчев, Петър Зехтински, Георги Георгиев, Костадин Костадинов, Марин Бакалов, Георги Иванов – Гонзо, Атанас Драмов, Мишо Георгиев, Иван Петков, Дора Рангелова, Атанас Узунов, Ганчо Карушков са само малка част от знатните имена, с които ще споделим празника. 

Със специални обръщения и поздрави към гостите и екипа по телефона ще разговаряме с  легендарния гимнастик Йордан Йовчев, от Германия ще чуем един от героите от САЩ’94 Красимир Балъков, включен в идеалния отбор на световното първенство, бившия президент на БФС и ПФЛ Валентин Михов, международния футболен съдия Недялко Тахтаджиев, който от дълги години живее в Испания. 

За всички присъстващи, както и за слушателите, в студиото ще пее младата и талантлива изпълнителка Андреана Бакалова, която се утвърди като един от забележителните гласове на Пловдив и България.


Галерия

Още от категорията

"Опитът" на Русана Бърдарска с премиера в Културния център на Радио Пловдив

Премиера на романа на Русана Бърдарска "Опитът" ще се състои в Културния център на Радио Пловдив. Книгата, издадена от ИК "Жанет45", ще бъде представена от  проф. д.ф.н. Инна Пелева  в Първо студио на 28 октомври, сряда, от 18 часа,. Събитието е част от литературната програма на Пловдив чете 2020.  За автора Русана Бърдарска е родена в..

публикувано на 19.10.20 в 15:57

Отново качествен джаз в Първо студио на Радио Пловдив

С два поредни концерта на 15 и 16 октомври платформата "Камерна сцена Пловдив" се завръща в Първо студио на Радио Пловдив. На 15 октомври от 19.00 часа, з а първи път на пловдивска сцена, тромпетистът Нейко Бодуров ще представи последния си проект N I K O B O . На следващия ден, 16 октомври, отново от 19.00 часа, още един  дебют,..

обновено на 15.10.20 в 06:15

Спомен в стихове за София Несторова в Културния център на Радио Пловдив

Книгата на София Несторова "Сърдечен арест" ще бъде представена в Културния център на Радио Пловдив. Събитието е в  рамките на "Пловдив чете" и ще спомни на четящата публика за п оетесата, преводач и редактор, която напусна този свят на 65 години през  месец май , в деня, когато излезе нейната последна книга „Сърдечен арест“, която тя не успя да види..

обновено на 06.10.20 в 06:50

В ефир преди концерта

Часове преди концерта по случай 65 години Радио Пловдив и 20 години Биг Бенд Пловдив, гости в предаването "Вход свободен" са Чавдар Каришев, директор на БНР – Радио Пловдив и Николай Гешев, художествен ръководител на Биг Бенд "Пловдив". Спонтанна среща между събеседниците ни, в Стария град, ражда идеята за празничния концерт на Античния театър...

обновено на 02.10.20 в 17:00

Да празнуваме #ЗАЕДНО с Радио Пловдив и Биг Бенд "Пловдив" на Античния театър

С празничен концерт на Античния театър БНР - Радио Пловдив и Биг Бенд "Пловдив" отбелязват #ЗАЕДНО два рождени дни - на Радиото и на Оркестъра. Празникът за 65 години Радио Пловдив и 20 години Биг Бенд "Пловдив" започва в 19 часа на 02 октомври /петък/, като подаръкът е за гостите - в ход с безплатни покани за концерта. Безплатните покани се..

обновено на 02.10.20 в 07:59