Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изключителният коктейл от здрави гени спасява българите

| обновено на 10.03.20 в 17:55

Христо Смоленов, експерт по антитероризъм заяви, че Пловдив е много специален град, защото от тук започват важни за държавата дела, като великият акт на Съединението през 1885-та година.

България се е опълчила на Великите сили и е победила. Това означава да сме единни, надарени и толкова боговдъхновени, че можем да се противопоставим успешно на сили, каквото и да се опитват да направят с нашата много хубава страна.  

В биткта с коронавируса разчитам на един феномен, който може да се нарече колективно-възникващ имунитет на популацията от хора. Не искам да нарека само население, а държавно - организирана в общности, които се наричат народ, и не случайно. Различните народи имат различен имунитет, и съдба в исторически план. Надявам се в рамките на българския народ, в тази чудесна популация от хора, която наричаме „човечество“ да заработи този колективен имунитет.

Според г-н Смоленов, това което се случва в Китай, Иран или Италия, не може да се обясни просто със спонтанна мутация на един патогенен организъм. Светът се управлява от патогенно - модифицирани елити. Какво им хрумва да се разпореждат с хората, които не са им потребни, от тяхна гледна точка?

Това, кето се случва по оста Китай, Средния Изток, Европа и нататък е развитието на един патогенно модифициран организъм. Списани „Осем“ извади данни от 2015 година, където се говори за експерименти от два научни института – в Южна Каролина и Ухан. Там се говореше за комбинация с вирус, който живее в този плосконос прилеп, за който се заговори в Ухан, когото започна епидемията. Не мога да кажа със сигурност, дали това е така. Според моите разбирания спецификата на сегашния патоген говори за дизайнерски вирус.  

Интуицията ми подсказва, че Господ е Българин под прикритие и ще задейства този механизъм у нас, благодарение на изключителния коктейл от здрави гени, които има в българския народ.

Интервюто с Христо Смоленов, експерт по антитероризъм е в звуковия файл.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Плащането през клинични пътеки ощетява пациентите

За ескалиращ проблем при пациенти с урологични онкологични заболявания, който им причинява трайна инвалидизация съобщи на пресконференция проф. д-р Димитър Шишков в Клиниката по урология в УМБАЛ "Пловдив“. По думите му  болни с рак, при които е можело да  бъде направена операция със смяна на пикочния мехур, са лишени от шанса да бъдат лекувани..

публикувано на 09.07.24 в 13:20
Светлин Тачев

Доган държи Пеевски в шах и го кара да се чуди какво става

Юли е времето за поредните опити за ново управление. За политическите вероятности да имаме кабинет, за ДПС и кризите по оста Пеевски - депутати - Доган, говорим с политолога д-р  Светлин Тачев  от "Галъп интернешънъл болкан". Д-р Тачев каза, че изглежда много трудно формирането на кабинет, с втори мандат почти невъзможно, остава надеждата за..

публикувано на 09.07.24 в 08:53

Президентът ще връчи втория мандат в разумни срокове

Президентът ще връчи втория проучвателен мандат за съставяне на правителство в разумни срокове. Ако има удължаване на сроковете за насрочване на евентуални предсрочни парламентарни избори, то по-скоро ще стане с третия мандат. Тази теза защити конституционалиста доц. Христо Паунов, който е и преподавател в ПУ "Паисий Хилендарски". Той обясни,..

публикувано на 08.07.24 в 11:39

Кризата в политиката гони инвестициите към съседни страни

Политическата нестабилност у нас пряко влияе на икономиката на България, която през последните години се забавя значително, заради намалените инвестиции и неусвояването на средствата по Плана за устойчивост и възстановяване и по европейските програми.  Това коментира Добрин Иванов, изпълнителен директор на Асоциацията на индустриалния капитал..

публикувано на 08.07.24 в 11:10

Властта в РСМ обслужва сръбски и унгарски интереси

Новата власт в Северна Македония, която е белязана от македонизма, обслужва чужди интереси. Тя е в услуга на оста Белград – Скопие – Атина, а от скоро имаме и нов компонент Будапеща. Това коментира журналистът и ръководител на агенция БГНЕС Любчо Нешков по повод сигналите, които дава премиерът Християн Мицкоски и неговия кабинет по отношение..

публикувано на 08.07.24 в 10:36