Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вечерен час въведоха в Чепеларе

Община Чепеларе въведе  вечерен час заради заразата с коронавирус.. Това важи както за жителите, така и за гостите на населените места в общината.

В часовете между 22.00  и 6.00 никой няма право да напуска имота си или мястото, където е настанен. Мярката се въвежда незабавно.

Изключение ще се прави само за работещите нощна смяна и спешните случаи.

Контролът на заповедта ще се извършва от РУ на полицията в Чепеларе.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Общинският съветник от Пазарджик Сашо Ангелов остава в ареста

Пазарджишкият районен съд  наложи постоянен арест на общинския съветник Сашо Ангелов. Той е с обвинение  за купуване на гласове  и притежание на наркотици.   Преди три дни, при обиск в  евангелистката църква, която  той ръководи в квартал „Изток“,  бяха открити половин килограм марихуана,  110 грама амфетамин, както и тетрадка с личните данни на хора, и..

публикувано на 11.10.24 в 15:58

Освободиха единия от арестуваните с дрога за 2 млн. лв. до Пловдив

Един от арестуваните на АМ „Тракия“ край Пловдив за превозването на огромно количество наркотици, оценени на над 1 милион и 700 хил. лв. излиза на свобода без никаква мярка.  Пловдивският съд  освободи 33-годишния Велин Димитров от Свиленград поради липса на достатъчно доказателства към работното обвинение спрямо него.  Според прокуратурата той е..

публикувано на 11.10.24 в 15:55

Общински служители в Пазарджик върнаха загубен портейл

Двама служители на „Синя зона“ в Пазарджик намериха портфейл с пари и документи и го върнаха на неговата притежателка. Добрата новина съобщи в социалните медии кметът Петър Куленски. Съвестните граждани са Стойчо Годжилов и Александър Запрянов. „Тези служители показват, че духът на съпричастност и отговорност към другите е жив сред нас. Вярвам,..

публикувано на 11.10.24 в 15:08

Ново улично осветление ще има в селата в община Калояново

Калояново ще подмени старото улично осветление в 15-те села в общината по проект по Плана за възстановяване и устойчивост. Стойността му е 1 милион 974 хиляди лв. С изпълнението на проекта ще бъде постигнато 90,08% спестяване на енергия. Ще бъдат монтирани нови осветителни тела с нови часовници за управление на уличното осветление, както и нови..

публикувано на 11.10.24 в 15:03

Съдът решава мярката на общинския съветник, арестуван за изборна търговия

Пазарджишкият районен съд  заседава по искането на прокуратурата за налагането на постоянен арест на общинския съветник Сашо Ангелов, който бе задържан  преди три дни с обвинение за купуване на гласове  и притежание на наркотици.   При обиск в  евангелистката църква, която ръководи той ръководи,  бяха открити половин килограм марихуана и 110 грама..

публикувано на 11.10.24 в 14:55