Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кметът и директорът на МВР инспектират КПП-тата на Пловдив

| обновено на 26.03.20 в 08:26

Кметът Здравко Димитров, неговият заместник Тодор Чонов  и директорът на ОДМВР ст. комисар Йордан Рогачев ще посетят най-натоварените контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните артерии на Пловдив. 

Очаква се да дадат кратък брифинг  на КПП-то на Карловско шосе.

Припомняме, че на входовете и изходите на Пловдив има 13 КПП-та с по четирима полицаи в изпълнение разпорежданията на Националния оперативен щаб за борба с разпространението на коронавируса. 

В първия работен ден на седмицата през КПП-тата на Пловдив преминаваха следно по 1000 автомобила на час.




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Стартира проектът за строителството на 7 училища и детски градини

Пловдив стартира проекта за строителството на 7 училища и детски градини.  Това решиха единодушно общинските съветници на редовното си заседание. Строителството им ще струва 65 млн. лв., като 33,5 млн. лв. от тях ще дойдат от министерството на образованието. Останалите трябва да бъдат осигурени от Община Пловдив. Общинските съветници решиха те да..

обновено на 28.03.24 в 10:26

Ремонт променя трафика по ул. "Д-р Георги Странски"

Временна организация на движението със спиране на автомобилния трафик се въвежда по ул. „Д-р Георги Странски“ в участъка от кръстовището с ул. „Архимандрит Евтимий“ до ул. „Коста Паница“. Тя влиза в сила от днес и ще продължи до 31 май. Причината е стартът на третия от общо четирите етапа по проекта за  продължението на „Д-р Георги..

обновено на 28.03.24 в 10:25

Нова ВиК система бе изградена в ромския квартал на Пещера

Американската фондация „Тръст за социална алтернатива“ изгради ВиК система в ромския квартал „Луковица“ в град Пещера. Общата стойност на проекта е милион и половина лева Водопроводът ще бъде дарен на община Пещера, която се ангажира да го стопанисва чрез своето ВиК дружество. Изградената водопроводна и канализационна мрежа е с дължина километър и..

публикувано на 28.03.24 в 10:25

ОбС решава дали да се застрои терен до църквата "Св. Николай"

Пловдивските общински съветници решават дали да дадат зелена площ на Митрополията с опция за застрояване.  Теренът от 600 кв. м. се намира в квартал „Отдих и култура“ и е в непосредствена близост до църквата „Свети Николай“, която е построена върху земя, частна общинска собственост. Сега теренът е публична общинска собственост и е за..

обновено на 28.03.24 в 09:40

В Асеновград ще се проведе уъркшоп за онлайн образованието

В Асеновград ще се проведе Уъркшоп на тема „Онлайн ресурси за формално и неформално образование“.  Обучението ще се проведе в Градската библиотека. Целта на инициативата е да бъдат представени пред младите хора селектирани едни от най-често използваните безплатни online платформи за формално и неформално образование. Благодарение на..

публикувано на 28.03.24 в 09:40