Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Движението по пътя Кричим – Девин се извършва в едното платно

Възстановено е движението в едното платно на третокласния път Кричим – Девин, като автомобилите се пропускат поетапно. Работата по разчистването на огромната скална маса, паднала на пътното платно, продължава, съобщиха за Радио Пловдив от Агенция „Пътна инфраструктура“. 

Свлачището, вероятно провокирано от последните валежи, затрупа пътното платно при 100-тния километър от пътя рано тази сутрин. 

Трафикът бе временно ограничен и пренасочен по обходен маршрут през Асеновград – Смолян – Девин и обратно. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Пожарът на Младежкия хълм е заради палене на барбекю

Установен е мъжът, причинил пожара на Младежкия хълм в Пловдив, при който изгоряха сухи треви, растителност и храсти и бяха нанесени неголеми щети в двора на частен имот. Нарушителят е предизвикал огъня при палене на барбекю, което е абсолютно забранено в защитената област, тъй като хълмът е със статут на природна забележителност...

публикувано на 19.08.24 в 12:04

Започва реконструкция на "Славянска" и "Генерал Колев"

Община Пловдив обяви обществените поръчки за реконструкция на улиците „Славянска“ в район „Източен“ и „Генерал Колев“ в район „Западен“. Те са на стойност, съответно - 3,6 и 2,25 млн. лв. Финансирането на проекта за ул. „Славянска“ е изцяло  от държавния бюджет, по силата на споразумение, сключено с Министерство на регионалното развитие и..

публикувано на 19.08.24 в 11:32

Кабинетът "Кожарева" не се случи заради Калин Стоянов

Изборите се отлагат. Това заяви президентът Румен Радев по време на срещата си с номинирана за служебен премиер Горица Грънчарова – Кожарева. Държавният глава заяви, че няма да подпише указа за назначаване на новото служебно правителство и за това поредните парламентарни избори няма да се проведат на 20 октомври. Причината – оставането на вътрешния..

публикувано на 19.08.24 в 11:25

БДЖ съобщи за отменени и закъснели влакове в цялата страна

За поредица отменени и закъснели влакове съобщиха на своята интернет страница от „Български държавни железници“ (БДЖ). Поради липса на подвижен състав бяха отменени сутрешните влакове от Пещера до Пловдив и Стамболийски - Пещера - Стамболийски. Крайградски пътнически влак Септември (10:50 часа) – Аврамово (13:43 часа) и обратон се отменя поради липса..

публикувано на 19.08.24 в 10:53

Земетресение със сила 3,6 бе усетено в Пловдив (обновява се)

Земетресение с магнитуд 3,6 степен по скалата на Рихтер бе усетено в Пловдив. От НИГГГ към БАН съобщават, че трусът е регистриран в 20,18 часа на 9,9 километра западно от град Куклен. Дълбочината му е била 15 километра. По първоначални данни на Европейския сеизмологичен център  епицентърът е бил в Стамболийски, а силата му е 3,4 по Рихтер. По- късно..

публикувано на 18.08.24 в 20:35