Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пловдив с нов съюзник в кризата


Най-големият магазин на Т МАРКЕТ в  България отвори врати в Пловдив. Новите  работни места са над 70. Новият обект се намира на булевард “Шипка” номер 6  и ще посреща клиентите си без почивен ден от 8 до 21 часа. Паркинг за над 80 автомобила и 1700 кв. метра търговска площ осигуряват удобството за пазаруване на всеки, избрал българската верига. В страната тя вече има 86 обекта, а най-новият е и 12-ти за Пловдив. В него, както във всички останали, се спазват строгите мерки за дезинфекция и пропускане, така че да се избягва струпване на хора. 
       Магазинът беше открит от Петър Павлов, изпълнителен директор  на „Максима България“ и от Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.  Двамата прерязаха лентата само в присъствието на новите си служители, поради извънредната ситуация в страната и мерките, взети за ограничаване разпространението на COVID-19. 
“Извънредните мерки, наложени в страната, и скоростта, с която всичко се променя, носят изключително важен за компанията ни опит. Учим всеки ден нещо ново и приемаме това предизвикателство, но не откъм негативната му страна, а по-скоро като ускорен курс по справяне с кризи. Защото в такава екстремна обстановка се научава много повече за реалността, в която живеем, отколкото при нормални условия. Смятам, че подходът към ситуацията в момента е изключително важен, нужно е настройката на хората да не е фаталистична и паникьорска, а всички трябва да запазят спокойствие и да извличат максимум поуки от ситуацията. Това, че растем по план точно сега и точно в Пловдив, е прекрасно. Защото това е любим наш град и фактът, че имаме най-голямо присъствие тук, ни радва много. Щастливи сме, че в този труден за всички момент можем да сме максимално полезни на хората.” С тези думи Петър Павлов,  изпълнителен директор на “Максима България”, откри  магазина.
        Петър Павлов увери служителите от новия екип, че са взети всички мерки за тяхната безопасност, а магазинът ще бъде дезинфекциран минимум четири пъти на ден, което е обичайна практика във всички обекти на веригата. Магазините T MARKET първи сред всички супермаркети в страната поставиха защитни щитове на всяка каса, а прозрачните шлемове, маските и редовната дезинфекция са свидетелство за постоянната грижа за здравето на служителите и клиентите на веригата.
   “Искам да аплодирам нашите герои, благодарение на които клиентите ни имат достъп до всичко необходимо в тази криза. Приветствам новите ни служители и им напомням, че в момента те са ключови за обществото ни фигури. Отговорността им е голяма, но удовлетвореността от това да си толкова важен за оцеляването на хората е нещо, с което всички ние ще се гордеем с години напред, след като излезем от тази криза.”, заяви на откриването на новия T MARKET Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.
    Най-големият T MARKET в България е от ново поколение супермаркети. Той ще предлага ежедневни специални оферти и атрактивно ниски цени на голямо разнообразие от качествени стоки.
    T MARKET е веригата, която насърчава най-много българските производители, като им осигурява почти 80% присъствие в мрежата си в цялата страна. 
    От веригата уверяват, че в момента правят всичко възможно, за да може клиентите им да разполагат с необходимото в дните на извънредното положение, а също се стараят мерките за безопасност да се спазват максимално, но без това да нарушава комфорта на хората при пазаруване. 
   С изключителна загриженост управата на веригата апелира към отговорно поведение при пазаруване и съобразяване с наложените мерки за сигурност от всички.
Петър Павлов, изпълнителен директор на Т МАРКЕТ България, разказва пред Екатерина Костова  за знака да се открие нов магазин по време на криза и извънредно положение.Чуйте повече в прикачения файл.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

На 15 август решават кога да затворят Бетонния мост за ремонт

Половин година ще продължи  реконкрукцията на Бетонния мост, но все още не е ясна точната дата, когано ще започне. Решението ще бъде взето на 15 август от община Пловдив, НКЖИ и фирмата изпълнител. Това съобщиха на съвместна пресконференция генералният директор на НКЖИ инж. Златин Крумов, ръководителят на проекта инж. Иван Бакалски, кметът..

публикувано на 26.07.23 в 16:38
Строителството на ст.

Първа плоча на южната трибуна на "Лаута"

Днес бе отлята първата плоча на южната трибуна на стадион „Локомотив“, съобщиха на страницата си във Фейсбук от "Ние сме Локомотив Пловдив". Работниците ще трябва да изчакат бетонът да се втвърди и тогава ще започнат изграждането на сектора. Бетонната конструкция на трибуна „Бесика“ вече е завършена и усилията сега ще бъдат насочени на юг. Днес бяха..

публикувано на 21.03.22 в 17:24

Григор Димитров бе размазан от Рафаел Надал

Григор Димитров отпадна от Мастърс турнира в Монте Карло след поражение в два сета от световния №3 Рафаел Надал. Първата ни ракета не успя да намери отговор за много силната игра на „Краля на клея“ и 11-кратният шампион в надпреварата намери място в следващата фаза, записвайки своя 73-ти успех в турнира. Очакванията за традиционно равностоен и зрелищен..

публикувано на 15.04.21 в 17:59
Григор Димитров

Григор Димитров с перфектен старт в Акапулко

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отстрани французина Адриан Манарино в първия кръг на турнира по тенис в Акапулко (Мексико) с награден фонд 1 милион долара. 29-годишният Димитров, поставен под номер 5 в основната схема на надпреварата, спечели с 6:4, 3:0 и отказване на Манарино. Българинът, който е шампион в Акапулко за 2014 година,..

публикувано на 17.03.21 в 09:42
Главният изпълнителен директор на холдинга  инж. Румен Цонев със сипендиант на КЦМ

КЦМ 2000 Груп представи новите си стипендианти

На среща в КЦМ 2000 Груп бяха представени стипендиантите от националния конкурс „Стипендия КЦМ“ за 2020/2021 академична година. Това са 8 момичета и момчета, студенти различни специалности в български и чуждестранни университети. Мариана Гуркопашова, главен директор „Управление на човешкия капитал“ в дружеството, дава повече информация за проекта:..

обновено на 10.09.20 в 07:04