Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ограничават пътуването по Великденските празници

| обновено на 16.04.20 в 08:40

Професионалното ръководство на МВР ще обяви на брифинг ограничителните мерки, заради разпространението на COVID-19 за Великденските празници. 

В брифинга ще участват главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев, директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов. 

Премиерът Борисов вече заяви, че излизането от градовете ще бъде ограничено и разрешено само за тези, които пътуват по работа.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Актуализират цените и въвеждат нови услуги на общинските фирми на Пловдив

Промени в цените за услугите и таксите за дейности на общинските предприятия ще разгледа Общинският съвет на Пловдив в четвъртък. Предложението е на база на  увеличените им разходи и конкурентноспособност с частните фирми на пазара. По- високи са цените за всички услуги на Дезинфекционната станция, 13 от услугите на „Траурни дейности, наемите..

публикувано на 30.07.24 в 11:07

С разпити на свидетели продължава делото "Дебора"

С разпити на свидетели в районния съд в Пловдив продължава делото „Дебора“.   Четвъртото заседание трябваше да се проведе в началото на този месец, но бе отменено за днес, заради ангажименти на защитниците на подсъдимия Георги Гергиев.   Той е обвинен в нанасянето на прорезни рани с макетен нож, насилствено подстригване и заплахи за убийство на..

обновено на 30.07.24 в 10:31

В Златоград ще правят регистър на дупките по пътищата

Общината Златоград и Общинският съвет в Златоград  ще правят регистър на дупките по пътищата, съобщи за БТА председателят на ОбС Емилия Кръстева.  Решението е взето на заседанието на местния парламент по настояване на групата общински съветници от „Заедно за община Златоград“. Причината да се приеме изготвянето на подобен регистър, е, че в общината..

публикувано на 30.07.24 в 10:27

69-годишен мъж пострада при пожар в Карлово

69-годишен мъж е пострадал при пожар в Карлово.  Oгънят е засегнал къща на ул. "Република". Възникнал е в понеделник следобед.   Потушен с един пожарен автомобил от карловската служба.  Пожарникари, лесничеи и добрволци се включиха в потушаването на пожар на сухи треви, храсти и широколистна гора  край доспатското село Бръщен.  Огънят..

публикувано на 30.07.24 в 09:01

Арсенал от димки е иззет на Колежа, двама полицаи пострадаха в мелето

Огромно количество военни димки, фойерверки, факли са иззети от стадион "Христо Ботев", на който снощи се игра пловдивсокото дерби, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов.  Същевременно от МВР съобщиха, че през контролно-пропускателните пунктове на стадиона през щателна проверка са преминали около 13700 зрители. Двама полицаи..

обновено на 29.07.24 в 13:29