Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха незаконни цигари в дома на жена от Шекер махала

Близо 2 мастербокса цигари с различни марки откриха полицаите от Трето РПУ в Пловдив.

Акцизните стоки са иззети в хода на специализирана полицейска операция за пресичане на незаконното разпространение.

Цигарите са открити в дома на 44-годишна жена от Шекер махала, която няма други криминални прояви. 

Кутиите били скрити в стените и пода на къщата в пригодени специално за това тайници. Служителите разследват дали няма други съпричастни към престъплението.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Потушен е пожарът край Царацово, няма замърсяване на въздуха

Напълно унищожено беше предприятието за преработка на битови отпадъци до Царацово, което се запали снощи. Пожарът беше локализиран през нощта и вече е потушен, но все още има отделни огнища, които огнеборците гасят. При гасенето са пострадали двама огнеборци, п ламъците нанесоха щети и на фирма за тежкотоварни превози в близост до пожара...

обновено на 01.08.24 в 10:39

Увеличават част от местните такси и цените на услугите в Пловдив

Без дебати Общинският съвет на Пловдив прие промените в Наредбата за администриране на местните такси и цени на услугите, с които се повишават част от тях.   Актуализацията се предприема след обстоен анализ на дейността на общинските предприятия, като тя ще доведе и до повишаване на качеството на предлаганите услуги от общинските предприятия.   От 1..

публикувано на 01.08.24 в 10:39

Сливат детските градини "Люляк" и "Каменица"

Детските градини „Люляк“ и „Каменица“ се сливат, решиха пловдивските общински съветници.  Управлението се поверява на директора на детска градина „Люляк“ Вяра Данева.   Официалният мотив на рокадата е, че базата на детска градина „Люляк“ на улица „Иван Вазов“ не е подходяща за отглеждане на деца в предучилищна възраст, а капацитът на групите е..

публикувано на 01.08.24 в 10:26

Шофьорка блъсна три коли при Коматевско шосе

44-годишна жена причини катастрофа заради неправилна маневра на кръстовище в Пловдив.  Инцидентът е станал около 8.40 часа сутринта на кръстовището между Коматевско шосе и бул. "Никола Вапцаров".  Автомобилът, управляван от жената продължил направо от лентата за ляв завой. Това предизвикало първо сблъск с една кола, после с друга, изчкаваща на червен..

публикувано на 01.08.24 в 10:16

3000 лева помощ за семейството, чийто дом беше ударен от мълния

С 3000 лева от бюджета на Пловдив ще бъде подпомогнато пловдивско семейство, чиито апартамент на улица „Александър Стамболийски“ изгоря, след като бе поразен от мълния на 23 юли. Това решиха единодушно общинските съветници.  Случаят изисква спешна намеса и финансово подпомагане на семейството, за да може отново да изгради своя дом, се казва в мотивите на..

публикувано на 01.08.24 в 10:06