Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Онлайн концерт за 1 юни организира ОДК - Пловдив

За Деня на детето Обединеният детски комплекс в Пловдив е подготвил изненада за своите почитатели - уникален онлайн концерт, в който известни детски състави ще се представят с любими на публиката изпълнения. Той е под мотото „Децата са цветята на земята”.

Сценарият е на ръководителката на театралната трупа Евелина Николова и е организиран като истински спектакъл за деца и възрастни – с много цвят, музика и танци. 

Програмата включва изпълненията на хоровете „Детска китка” и Хора на Пловдивските момчета, на малките принцеси от вокална група „Бамбини” и талантите от Естрадно студио „Прима”. 

С автентичен фолклор, песни и танци ще се представят съставът „Куклици” и децата от фолклорен танцов ансанбъл „Иглика”. Настроението ще повдигнат и красивите момичета от школата по художествена гимнастика, джаз балетът, формация „Сияна Данс” и Балет Ера”, както и мажоретен състав „Динамика”. 

Концертът ще бъде закрит от талантливите деца на Младежката духова формация. 

Линк към концерта:

https://drive.google.com/file/d/1na4q6aKpveiCV1B0Zts6M-dYpntX1OMN/view?fbclid=IwAR0hlwjx8bhZvn5o8LkkErjihcB4koSupbMYZgW-PKrcIeJjvn0P1j0dnIs




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

В "Срещите - разговор за морала

Преизвестно е - зад всяка криза стои моралът. А какво е моралът?  Илия Кожухаров, Петко Атанасов и отец Радослав Паскалев разсъждават в "Срещите" тази събота.  Бъдете с Радио Пловдив, интересно е!

публикувано на 26.04.24 в 10:15

Показват филми с "Поглед към другия"

Петдневна филмова поредица „Поглед към другия“ ще бъде представена от днес в Пловдив .  Международната селекция от киноразкази е инициатива на Гьоте институт - България  и сдружението „Арте Урбана Колектив“ и ще бъде показана в Лъки – Дом на киното. Програмата включва късометражни, документални и игрални европейски заглавия, както и..

публикувано на 26.04.24 в 06:37

Изложба на Александър Христев в галерия "Пловдив"

Дружеството на пловдивските художници представя изложбата „Палитра Европа“ на живеещия във Франция творец Александър Христев в галерия „Пловдив“ в сградата на Общинския съвет. Роденият през 1976 г. в Париж художник учи в реномирани частни училища в града, като след колежа посещава Екол  ПЕНИНЕНГЕН, Екол де ВОЗ АР, Ателие по живопис Де ла Вил..

публикувано на 26.04.24 в 06:29

Никола Илиев единодушно стана почетен гражданин на Пловдив

Пловдивският общински съвет единодушно удостои с отличието „Почетен гражданин на град Пловдив“ Никола Илиев за изключителен принос към опазване, съхраняване и развитие на музикалното наследство и популяризиране на българската народна музика. Никола Илиев е емблематична фигура за град Пловдив, обогатявайки културния пейзаж с непреходната..

публикувано на 25.04.24 в 11:25

Сборникът с разкази "Баба" събира респект и благодарност

На книжния пазар излезе сборникът с разкази "Баба". Той ще бъде представен  от Кремена Димитрова  в „Петното на Роршах“ на 30 април.  Книгата включва разказите на хора от най-различни сфери и професии на живота, които разказват за своите Баби. Незабравимите си истории  споделят писател, психолог, журналист, рекламист, режисьор и актьор. Сред..

публикувано на 25.04.24 в 08:01