Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разбиха схема за "масажистки", предлагащи "щастлив край"

Пловдивската полиция разкри поредната схема за набиране на проститутки. Арестувани са мъж и жена от Брестовица, набирали жени под прикритието на масажистки за т.нар. "хепи-енд масаж". 

Жената стопанисвала масажни салони в приземни етажи на жилищни сгради в Пловдив, в които се предоставяли различни сексуални услуги. Тя пускала обяви в сайтове за работа и набирала момичетата. Студиата били с отделни входове, за повече анонимност, а услугите се извършвали само през деня. 

Двойката генерирала високи доходи. Тарифата, според сексуалната услуга, варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях „масажистките“получавали половината. 

След проведено разследване и наблюдение, вчера полицията атакувала 5 адреса в Пловдив и в село Брестовица. 

При обиските са открити пистолетс изтрити номера и бойни патрони.Иззети са множествосексуалниатрибути, разписки за плащания, мобилни телефони и др. доказателства за престъпната дейност. 

Организаторите на схемата са арестувани, случаят е поет от Районна прокуратура.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Извънгабаритен товар налага реорганизация на движението

Временна реорганизация на движението се въвежда в Пловдив заради транспортиране на извънгабаритен товар, който преминава през територията на областта. Очаква се около 8.30 ч. композицията да пристигне по Източния обходен път и от там да се насочи през жп прелеза на с. Войводиново към Пловдив. Маршрутът е  от ул. „Полет“ – ул. „Георги Бенев“..

публикувано на 19.04.24 в 06:56

Тържествено откриват Градската градина на Пловдив

С богата програма от днес до неделя ще бъде официално открита обновената Първа градска градина в България, създадена 1878 година в Пловдив. Церемонията по откриването ще се състои  от 19,30 часа на централната алея в градината на ул. „Христо Г. Данов“. Веднага след прерязване на лентата районното кметство в партньорство с Държавна опера –Пловдив..

публикувано на 19.04.24 в 06:52

Министър Цоков ще присъства на дипломирането на педагозите от ПУ

Абсолвентите - бакалаври и магистри от Педагогическия факултет на ПУ "Паисий Хилендарски" ще получат дипломите си на тържествена церемония днес. На промоцията в Пловдив ще присъства и министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков.

публикувано на 19.04.24 в 06:49

Средните училища представят на форум специалностите си

Професионални гимназии, средни училища и училища по изкуства и спорт ще презентират изучаваните при тях специалности на двудневен форум , организиран от екипа по кариерно ориентиране към Център за подкрепа за личностно развитие в Общинския детски комплекс. Изложението „Дни на професиите“ ще се проведе днес и утре в сградата на центъра на бул. „6..

публикувано на 19.04.24 в 06:20

Откриват късноантична сграда "Ирини“ в подлез "Археологически"

В Международния ден за опазване на паметниците на културата в Пловдив официално ще бъде открита късноантична сграда "Ирини“, която се намира в подлез „Археологически“ и е част от сериен обект "Епископската базилика и късноантичните мозайки на Филипопол, римска провинция Тракия“.   Заедно с това ще бъде отбелязана  и третата годишнина на..

обновено на 18.04.24 в 16:31