Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кабаков свири и финала за Купата

Най-добрият български съдия Георги Кабаков ще ръководи финала за Купата на България между ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив). 

Само преди дни той свири и сблъсъка между ЦСКА и Левски (3:3) на националния стадион "Васил Левски". Финалът за Купата е на 1 юли от 19,15 ч на НС "В.Левски" в София.

 Помощници на Кабаков са Мартин Веселинов Маргаритов и Диян Христов Вълков. Четвърти съдия е Никола Антонов Попов, а съдийски наблюдател на мача ще е Костадин Георгиев Стоичков   




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ботев се прицели в шведски бранител

Спортно-техническото ръководство на “Ботев” проявява сериозен интерес към 25-годишния шведски защитник Аксел Норен, твърди местното издание Expressen.se. Централният бранител е част от тима на “ГАИС” (Гьотеборг), който се намира в средата на класирането в елита на скандинавската страна. През настоящата кампания 184-сантиметровият играч има изиграни 25..

публикувано на 09.10.24 в 18:03

Неприятна контузия в Ботев Пд

Футболистът на Ботев (Пловдив) Антонио Перера е със скъсани кръстни връзки и ще се подложи на операция. Полузащитникът се очаква да отсъства в следващите 6-7 месеца. Перера напусна терена принудително в мача срещу Левски. След проведените детайлни изследвания са установени скъсани предни кръстни връзки. Перера ще се подложи на операция в Испания в..

публикувано на 09.10.24 в 18:00

Бизнесменът Иван Пашов покани Крушарски на среща

Бизнесменът Иван Пашов излезе с отворено писмо до мажоритарния собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и до цялата „черно-бяла“ общност, с което изрази готовност да помогне на клуба, след като Крушарски обяви спирането на финансирането на „смърфовете“ от своя страна. Пашов обяви готовност да придобие дяловете на Крушарски и го покани на среща...

публикувано на 09.10.24 в 16:27

Локомотив ще изиграе контрола в събота

Отборът на Локомотив Пловдив намери съперник, с когото да изиграе контрола по време на шампионатната пауза. Черно-белите ще премерят сили с Арда (Кърджали). Спарингът е насрочен за събота (12 октомври). Все още се уточнява часът и мястото за срещата, като това ще бъде съобщено по-късно. Не е ясно и дали треньорът на пловдивчани Любослав Пенев ще поиска..

публикувано на 08.10.24 в 18:01

Ботев промени контролата с Крумовград

Ботев (Пловдив) обяви промяна на началния час на контролата с Крумовград. Ето какво обявиха “жълто-черните”: Промяна в началния час на приятелската среща с Крумовград: Предвиденият за събота (12 октомври) двубой между Ботев и Крумовград ще започне в 12 часа, а не в 17 часа, както беше обявено по-рано. Мачът ще се изиграе на Футболен комплекс..

публикувано на 07.10.24 в 17:59