Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Феновете на Локо с дарение за Инфекциозна клиника

Част от дарението на "черно-белите" фенове
Снимка: Фейсбук/Фенклуб Локомотив Пловдив

Клубът на привържениците на Локомотив (Пловдив) продължава своята кампания за дарения за Клиниката по инфекциозни болести на УМБАЛ "Свети Георги".

До момента, благодарение на кампанията, клиниката е получила 3 реанимационни легла, бактерицидни лампи за трите блока и лабораторията, както и различни предпазни материали като ръкавици, респиратори, предпазни гащеризони и наметала за персонала. Стойността им надхвърля 10,500 лв. Предстои закупуването на пулсомери.

Кампанията все още е в ход и набира дарения. С тяхна помощ ще има възможност за по-добро диагностициране и лечение на пациентите и по-добри условия за работа на медицинския персонал.

От ръководството на Клиниката по инфекциозни болести изказват благодарност и признателност на Клуба на привържениците на Локомотив (Пловдив) за инициативата в тези трудни дни, както и на всеки дарител, който се е включил или тепърва ще подкрепи кампанията.

"Подкрепата на кампанията е безценна инвестиция в бъдещето на всички нас и на нашите деца. Оборудването ще остане и след COVID-19 и ще продължи да помага за лечението на пациенти в клиниката".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Георги Николов

Шестима национали се завърнаха в "Ботев"

Футболистите на Ботев (Пловдив) Георги Николов, Атанас Чернев, Димитър Папазов (България U21), Матвей Игонен, Йонас Тамм (Естония) и Фаустас Степонавичюс (Литва U21) се завърнаха от своите участия за националните си отбори и подновиха занимания на клубната база днес. Днес играчите проведоха редовно занимание със своите съотборници в „жълто-черно“ на..

публикувано на 28.03.24 в 17:15

Съдийски назначения 26-ти кръг Първа лига

Съдийската комисия към БФС обяви назначенията за двубоите от 26-ия кръг в Първа лига. Дербито между Локомотив Пловдив и Лудогорец бе поверено на Ивайло Стоянов - Сватбата. Срещата между Ботев Пловдив и Черно море ще бъде ръководена от Валентин Железов. Любопитното е, че точно същите арбитри свириха срещите на пловдивските тимове в миналия кръг, а..

публикувано на 27.03.24 в 10:00

Григор Димитров стигна четвъртфиналите в Маями (САЩ)

Поставеният под №11 Григор Димитров стигна четвъртфиналите на Мастърс 1000 тенис турнира в Маями (САЩ), след като надигра поляка Хуберт Хуркач в епична битка, продължила 2 часа и 41 минути - 3:6, 6:3 и 7:6 (3).  Хасковлията ще играе за първи път в кариерата си в тази фаза на турнира в Маями, а негов съперник в петък ще бъде поставеният под №1 в схемата..

публикувано на 27.03.24 в 09:58

Младежкият ни футболен отбор победи лидера Полша

Младежкият национален отбор на България постигна престижна победа с 1:0 над връстниците си от Полша при гостуване на стадиона-красавец „Шльонск“ в Хожув в евроквалификация. Хубав гол за „лъвчетата“ вкара Марин Петков от Левски след асистенция на Станислав Шопов от ЦСКА. С успеха възпитаниците на Александър Димитров събраха 12 точки на третото място във..

публикувано на 26.03.24 в 18:09

Английски футболни клубове следят нападател на Локомотив

Английските футболни клубове Ковънтри (играе в Чемпиъншип) и Бристъл Роувърс (Лига 1) следят нападателя на Локомотив (Пловдив) Мичи Нтело. Източникът на информацията е от мениджърските среди. 22-годишният Нтело, който е бивш юношески национал на Белгия, пристигна на "Лаута" през януари със свободен трансфер от Шарльороа. Той направи приличен старт с..

публикувано на 26.03.24 в 18:04