Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Рони Ромеро и Intelligent Music Project с концерт на Античния театър

Очаквайте Рони Ромеро на живо от Шесто студио на Радио Пловдив, ще предаваме разговора и във фейсбук

Уникалният вокалист на Rainbow Рони Ромеро и Intelligent Music Project ще взривят тази вечер Античен театър-Пловдив. Концертът е от 21 часа, а в него Ромеро ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project, на които автор и продуцент е д-р Милен Врабевски. Той включва песни от албумите “Sorcery Inside”, а също и “Life Motion”.

На сцената с Рони Ромеро ще излязат и едни от най-добрите български музиканти - Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

„Деца до 14 години ще бъдат пускани безплатно на концерта, защото вкус се възпитава. А ние смятаме, че като достойна алтернатива на чалгизацията, е добре да се чуят нашите музикални послания, с които имаме много какво да кажем. Искам хората да усетят тръпката от едно искрено изпълнение, което има за цел не просто да даде едно добро доказателство за силата на  развлекателния жанр, а да ни накара да мислим – дали правим достатъчно за хората около нас, без да очакваме благодарност“, каза доктор Милен Врабевски.

В 16 часа Рони Ромеро ще гостува на живо в ефира на Радио Пловдив и ще сподели емоциите, които изживява часове преди да се качи на сцената на Античния театър.

Рони Ромеро ще гостува в Радио Пловдив. Очаквайте интервю на живо с него след новините в 16.00 часа. Освен да го слушате на нашите честоти и в интернет, ще може и да го гледате и във фесбук.Още от категорията

Как да създадем Монтесори среда у дома

Възпитанието на децата е трудна задача. Макар да правим всичко като по учебник, често се случват непредвидени неща, за които трябва да реагираме на момента. Според известния метод Монтесори обучението и възпитанието на децата трябва да започне преди 3-годишна възраст като най-общо този метод се случва без манипулиране на поведението чрез наказания и..

публикувано на 23.09.20 в 11:38

Панагюрското златно съкровище се завръща у дома

Пангаюрското златно съкровище се завръща в родния си град днес.  Деветте уникални култови съда ще бъдат експонирани в залата-трезор в Историческия музей, която беше специално изградена за целта и официално открита през 2012 година.  Съгласно тристранен договор между Националния исторически музей, Министерството на културата и дарители..

обновено на 23.09.20 в 09:59

Великите европейци – Леонардо да Винчи, втора част

Да, Леонардо да Винчи е цар на изкуството на забавлението. Той организира празници и представления, осигурява декори, костюми, осветление, фойерверки и всякакви изненади, които често граничат с фантастиката.  Помни се неговата огнена стая, чиито стени предварително са напоени с лесно запалима смес и щом се влезе вътре с факла, всичко..

публикувано на 23.09.20 в 09:58

"Писателите и Пловдив" с девето литературно четене

Девето литературно четене по проект „Писателите и Пловдив“ ще се проведе в салона на Дружеството на писателите на ул. „Княз Александър I Батенберг“ №27.  То е посветено на Деня на независимостта – 22 септември. Проектът се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от културния календар на града. Участват Антон Баев, Ахавни..

публикувано на 23.09.20 в 07:07

Нейчо Дойчев с изложба в галерия "Капана"

„Еволюция едно“ от Нейчо Дойчев в Галерия „Капана“ с вход свободен От 22 септември до 8 октомври „Еволюция едно“ - изложбата, която известният художник Нейчо Дойчев – Д’Нейчо откри в Галерия „Капана“ към Градската галерия на Пловдив, ще бъде с вход свободен за всички посетители. Авторът поема разходите за това като жест към почитателите на..

публикувано на 22.09.20 в 12:24