Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Ограничават движението заради мача Локо - ЦСКА довечера

| обновено на 27.09.20 в 13:21

Ограничава се  движението по няколко пловдивски улици заради днешния мач между „Локомотив” (Пловдив) и ЦСКА (София). 

От 19:00 часа до полунощ движението около стадиона в парк „Лаута”, където ще е двубоят,  изцяло или поетапно ще се спира, като градските автобуси ще се пропускат така: 

- по  ул. „Лев Толстой“ – от кръстовището с бул. „Санкт Петербург“ до кръстовището с ул. „Проф. Цветан Лазаров“; по ул.  „Проф. Цветан Лазаров“ – от кръстовището с ул. „Лев Толстой“ до кръстовището с ул. „Поручик Боян Ботев“; и по ул. „Димитър Ризов“ – от кръстовището с ул. „Поручик Боян Ботев“ до кръстовището с бул. „Освобождение“.

Всички шофьори по това време да карат с повишено внимание, призовават от КАТ.  

Шофьорите на автобусите от вътрешноградския транспорт са предупредени да се движат  бавно и съобразено с  временната организация на движение. 


Още от категорията

94 деца и ученици са под карантина

Дете от детска градина и трима души от персонала й са сред новоустановените 297 случая на ковид-19 в Пловдив и областта за последните 3 денонощия. Това е наложило карантина на контактните 29 деца.  Положителни за коронавирус са също двама учители и ученик от учебни заведения, в които под карантина са общо 65 ученици. Има и един медик с..

публикувано на 19.04.21 в 14:03

В Стамболийски събарят незаконни къщи на безчинстващи преселници

Жители на кв. „Партизана“ в Стамболийски пропищяха от набезите на живеещите в близките незаконни къщи. Ромите не са местни, а са преселници от Димитровградско. „Напрежението в квартала идва от обитателите на незаконните постройки – обиждат съседите, крадат, хвърлят камъни по минувачите, затова законните собственици са в правото си да се защитят“,..

публикувано на 19.04.21 в 13:08

30 са новите случаи на коронавирус в Пловдив и Пазарджик

Значително по-малко от делничните дни са отчетените в неделя нови случаи на коронавирус в страната. З а денонощието са регистрирани 418 души или 9 на сто от общия брой на тестовете.  Заразените в област Пловдив са 23, в Пазарджик - 7, а в Смолянско няма отчетени позитивни проби. Излекуваните са над 1 400, починалите 57.  От Единния..

обновено на 19.04.21 в 12:27

32 новозаразени за последните три дни в Смолянско

Медицинска сестра от МБАЛ Смолян ,  учител от детска градина в община Девин и мъж, настанен в Дома в село Фатово са сред 32-та случая на новозаразени с коронавирус в област Смолян за последните 3 дни.  По данни на РЗИ, учителят с ковид е отсъствал от  работа повече от седмица, а заразеният в социалния дом е  изолиран за 14 дни и е под наблюдение на..

публикувано на 19.04.21 в 12:09

Прокуратурата разпореди масови проверки на Руския пазар

Пловдивската окръжна прокуратура разпореди на мащабна проверка на Руския пазар.   Тя е е възложена на полицията, данъчните, Агенцията по безопасност на храните и екоинспекцята.  Инспекциите имат за цел да  установят статута на тържището и функционира ли то като регламентиран пазар, от кого се стопанисва, отдават ли се под наем терени, павилиони  или..

публикувано на 19.04.21 в 11:15