Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

"Добро утро, Ден!" с актьора Николай Станчев

| обновено на 20.11.20 в 17:51

Актьорът Николай Станчев вярва в Съдбата, която му показва пътя и го съпровожда в най-важните решения. Пита го, дали иска да стане футболист, музикант, да се посвети на биологията или правото? Показва му и сцената, оставя го да диша въздуха и се омайва от вълшебната атмосфера на театъра, защото решението е само негово! 

Още от малък е завладян от вътрешното чувство, че иска да се снима във филм. Поривът е подсилен от детското кино по онова време и "Таралежите се раждат без бодли". Така с фалстарт, но стига до ВИТИЗ. Любопитните и смешни истории следват една след друга. Сбъдва мечтата си да снима в киното още като студент. Влиза на скорост в образа на Стефанаков от телевизионния сериал "Седем часа разлика". Ролята му носи известност и много емоции в професионален и личен план. Продължава да снима и играе в театъра, но предизвикателствата предстоят, и той го знае. За щастие актьорът Николай Станчев отново радва своите почитатели, обича театъра и той него! 

Разказа ни само малка част от своите истории, които трябва да се чуят и почувстват! 


Още от категорията

Твърдата политика към Македония е правилна!

„ След като 75 години в тази държавица е насаждан антибългаризъм, след като се е градила с лъжи и фалшификации, примерно – че бугарите по произход са татаро-монголи, с такива лъжи са се възпитавали редица поколения “ – заяви в интервю за Радио Пловдив проф. Кирил Топалов – дипломат и член на комисията, която преговаря с Македония. „..

публикувано на 27.11.20 в 16:43

Отговорност за "Св. Мина" да поеме Областният кризисен щаб

"18 общини отказаха да направят ковид болници, а Община Пловдив  направихме всичко възможно да я създадем. Това иска обаче време и пари. Някои обаче се надскочиха. Община Пловдив няма необходимия финансов ресурс, всеки разход трябва да премине през гласуване в ОбС. В момента в МБАЛ "Св. Мина" имаме  60 ковид легла с 60  болни, а болницата беше..

публикувано на 27.11.20 в 16:05
Черен петък

Полупразни молове в деня на Черния петък и преди затварянето им

Въпреки Черния петък и последния работен ден за следващите три седмици на моловете у нас, до този час в Пловдив те са полупразни. Това показа наша репортерска проверка.  Посетителите са с маски и споделят, че са дошли главно заради намаленията на стоките, които са от 20 до 70%. Според някои от тях, те са само на хартия. Търговците, обаче,..

публикувано на 27.11.20 в 15:39

Проверявайте намаленията в "черния петък"

„Този „черен петък“ е необичаен по много причини. Едната е, че има пандемия и тя води след себе си последствия. Другата – че имахме пилотен „черен петък“ миналата седмица, може би два „черни петъка“ ще има тази година. От утре голяма част  от магазините ще бъдат затворени и това вероятно ще предизвика някои хора да си купят неща, които са..

публикувано на 27.11.20 в 11:15

Правителството закъсня с мерките за Ковид-19

Мярката е добра, но закъсня, и това е пропуск на правителството,  така коментира „затварянето“ на държавата, както някои наричат триседмичното затваряне от  училища до  МОЛ-ве , като мярка за борбата с Ковид 19 проф. Радослав Гайдарски бивш здравен министър и преминал през заболяването. Проф.Гайдарски посочи като основание  за това, че..

публикувано на 27.11.20 в 10:44