Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Онлайн e водещото кариерно изложение Career Show 2020

Водещото кариерно събитие в България - Career Show 2020 - ще се проведе на 24 и 25 ноември изцяло онлайн. Целта на Career Show е да свърже квалифицирани кадри с подходящите за тях работодатели и да направи процеса по подбор на персонал максимално ефективен. Интересът към събитието тази година е изключително засилен. В него ще вземат участие повече от 100 работодатели и над 5000 кандидати.

Иновативната платформа за видео срещи, която ще се използва за пръв път в България, позволява на работодателите и кандидатите да провеждат лични видео срещи с помощта на специална мачмейкинг технология. Това ще помогне на кандидатите да изберат тези работодатели, които имат отворени позиции, подходящи за тях, а на работодателите – да се срещнат с тези кандидати, които са квалифицирани за обявените отворени позиции. Това прави процеса по подбор на персонал максимално ефективен. С падането на пространствените рамки чрез онлайн формата, участниците ще могат да се включат от всяка точка на света. По този начин Career Show 2020 събира работодатели от различни градове в България, Европа и света, за да покаже безграничните възможности за кариерно развитие, които предоставя 21 век.

„Платформата за провеждане на видео срещи вече е отворена и участниците активно насрочват своите срещи за вторник и сряда. Щастливи сме да видим огромния интерес към събитието – за петте дни, откакто е отворена платформата, има насрочени над 5000 срещи. Годината ни изправи пред много нови предизвикателства и ние сме убедени, че Career Show 2020 е шанс за ново начало за хората, които се оказаха негативно повлияни от кризата“, споделят организаторите.

В допълнение към провеждането на видео срещи организаторите на Career Show 2020 са подготвили професионална програма с високо качество и полезно съдържание - лекции и дискусии за професионално и личностно развитие, иновации в новите технологии, тенденции в IT сектора, хоби и развлечения. Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/register/ 

Научаваме новото от организатора Емил Томов, който описва и сферата, с най-голям интерес от страна на младите у нас. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Академичен народен хор с концерт в село Горнослав

Академичен народен хор при АМТИИ "Проф.Асен Диамандиев", ще изнесе концерт в с. Горнослав. Концертът е част от инициативата "Малките добри дела" и ще се проведе в събота, на Лазаровден. В разговора ни, диригента Николай Гурбанов, разказва за събитието и за последните успехи на Академичния хор, който през февруари 2024г. проведе тридневно турне в..

публикувано на 24.04.24 в 14:22
Така ще изглежда бъдещият храм

Марино поле поде кампания за строителство на православен храм

Жители на карловското село Марино поле започнаха кампания за изграждането на православен параклис. В селището никога не е имало храм, разказа пред Радио Пловдив общинската съветничка д-р Татяна Пелева, която е сред инициаторите. Мястото, на което ще бъде построен параклисът "Св. пророк Даниил", бе осветено през октомври 2023 година. Очаква се на..

публикувано на 24.04.24 в 14:03

Книгата „Добруджанският феникс“ с премиера в Пловдив

Преподавателят по български език и литература Стефка Станчева, представя днес първата си книга. В Пловдив тя е по покана на клуб „Аптека за душата“. Стефка Станчева е от Каварна, но живее и работи в София. Книгата „Добруджанският феникс“ е художествен разказ за личността на Яни Хаджиянев, български издател, писател, журналист,..

обновено на 24.04.24 в 12:29

Фотоизложба „Украйна: война и съпротива" в Епископската базилика

Фотоизложбата „Украйна: война и съпротива" ще бъде открита тази вечер от 18 часа в Епископската базилика на Филипопол.   Поводът е годишнината от руско-украинския военен конфликт.  Поместени са  снимки на украински и американски фотографи, които са стипендианти на  програма „Фулбрайт". Те хвърлят светлина върху дълбоките истории..

обновено на 24.04.24 в 11:22

Великите европейци - Джеймс Уат

Какво е за нас времето, означено с 8 часа и 17 минути? Нищо, според някои. Но не и според онези, на които влакът им тръгва точно в този час от гарата. И тъй като на всеки от нас влакът му все някога тръгва, добре е да не закъсняваме, тоест – да се замислим.    Великият британски писател Олдъс Хъксли, пише за великия шотландец и световен..

обновено на 24.04.24 в 10:36