Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Онлайн e водещото кариерно изложение Career Show 2020

Водещото кариерно събитие в България - Career Show 2020 - ще се проведе на 24 и 25 ноември изцяло онлайн. Целта на Career Show е да свърже квалифицирани кадри с подходящите за тях работодатели и да направи процеса по подбор на персонал максимално ефективен. Интересът към събитието тази година е изключително засилен. В него ще вземат участие повече от 100 работодатели и над 5000 кандидати.

Иновативната платформа за видео срещи, която ще се използва за пръв път в България, позволява на работодателите и кандидатите да провеждат лични видео срещи с помощта на специална мачмейкинг технология. Това ще помогне на кандидатите да изберат тези работодатели, които имат отворени позиции, подходящи за тях, а на работодателите – да се срещнат с тези кандидати, които са квалифицирани за обявените отворени позиции. Това прави процеса по подбор на персонал максимално ефективен. С падането на пространствените рамки чрез онлайн формата, участниците ще могат да се включат от всяка точка на света. По този начин Career Show 2020 събира работодатели от различни градове в България, Европа и света, за да покаже безграничните възможности за кариерно развитие, които предоставя 21 век.

„Платформата за провеждане на видео срещи вече е отворена и участниците активно насрочват своите срещи за вторник и сряда. Щастливи сме да видим огромния интерес към събитието – за петте дни, откакто е отворена платформата, има насрочени над 5000 срещи. Годината ни изправи пред много нови предизвикателства и ние сме убедени, че Career Show 2020 е шанс за ново начало за хората, които се оказаха негативно повлияни от кризата“, споделят организаторите.

В допълнение към провеждането на видео срещи организаторите на Career Show 2020 са подготвили професионална програма с високо качество и полезно съдържание - лекции и дискусии за професионално и личностно развитие, иновации в новите технологии, тенденции в IT сектора, хоби и развлечения. Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/register/ 

Научаваме новото от организатора Емил Томов, който описва и сферата, с най-голям интерес от страна на младите у нас. 

Още от категорията

Сценично четене на пиесата "Маркет"

„Какво означава призивът “бъди себе си” в свят, в който “всеки е уникален”, но всички са еднакви и едноизмерни? Възможно ли е да запазим себе си в това ново общество? Къде е границата между пазарния ни избор и превръщането на самите нас в продукти?“  - въпроси на нашето време, все по-валидни, а отговорите се случват все по-уклончиви,..

публикувано на 27.01.21 в 15:08

Великите европейци - Данте Алигери, първа част

Седем века са адски много време в човешкото измерение. Преди 700 години в Европа няма картофи и домати, липсва не само тоалетна хартия, но дори идеята за приличен клозет, а книгите се пишат на ръка и се събират на свитъци.                                  На  власт е силният, а църквата е до гушата в симония – продава всичко свято, включително..

обновено на 27.01.21 в 11:31

Антон Баев с първи български роман за карантината

"Спас Господов в страната на амазонките“ е най-новият, току- що пуснат на книжния пазар роман на гл. редактор на сайта „Пловдив онлайн“ и председател на Дружеството на пловдивските писатели Антон Баев.   „Той е  алегория за границите на свободата, в които е затворен модерният човек от 21 век, особено , в ситуация на световна карантина...

обновено на 27.01.21 в 10:46
Кино

Кино "Космос" по света и у нас

Пожарът в кино „Космос“ отново открои проблема със залите за култура в Пловдив. Все още не губим надежда, че емблематичното кино, за чието обновление са говори още отпреди 10 години, ще се възроди за културен живот. Плановете за реконструкцията му, които бяха обвързани с избирането на Пловдив за Европейска столица на културата, така или иначе са..

публикувано на 26.01.21 в 13:30

"Живописен диктат" на Васил Петров в галерия „Възраждане“

Изложба под надслов "Живописен диктат" на художника Васил Петров ще бъде открита тази вечер от 18 часа в пловдивската галерия „Възраждане“. Творящият в Пазарджик маестро представя 21 от най- новите си творби, рисувани през последните четири месеца. Кръстник на богатата експозиция е галеристката Краси Алексиева, която определя автора..

обновено на 26.01.21 в 07:25