Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тонев поднови тренировки с Ботев

Халфът на Ботев Пловдив Димитър Тонев поднови тренировки със своите съотборници. Това обявиха официално от клуба.

Младият полузащитник получи контузия по време на двустранна игра и трябваше да се лекува близо седмица. Тонев обаче вече е напълно готов и поднови занимания с първия отбор. 

"Канарчетата" продължават подготовката си за втората част от шампионата на клубната си бава в "Коматево".

В същото време 

трима юноши на Ботев Пловдив получиха повиквателна за лагер-сбор на юношеския национален отбор на България до 19 години. Това са халфовете Пламен Цончев и Георги Господинов, както и нападателят Георги Трифонов.

Сборът на „лъвовете“ е днес на базата в Бояна, а лагерът ще продължи до началото на февруари и включва контролни срещи в Турция.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Опитен съдия ще свири България – Северна Ирландия

Един от най-опитните гръцки съдии Анастасиос Сидиропулос ще ръководи втората среща на българския национален отбор по футбол в турнира на УЕФА Лига на Нациите – домакинството на Северна Ирландия в Пловдив на 8-и септември. 45-годишният Сидиропулос е международен съдия със значка на ФИФА от 2011-а година, а от 2013-а започва да получава мачове в турнира..

публикувано на 05.09.24 в 18:06

Локомотив уреди контрола с Берое

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) уреди контрола по време на паузата за национални отбори. „Черно-белите“ ще премерят сили с Берое (Стара Загора). Двубоят ще се проведе тази събота (07.09) от 17:30 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Контролата ще бъде открита за фенове на тима, но закрита за представителите на медиите.

публикувано на 05.09.24 в 18:01

БК "Локомотив" почита Пенка Стоянова с турнир

Баскетболният клуб "Локомотив" (Пловдив) ще организира мемориален турнир в памет на най-успешната баскетболистка на града - Пенка Стоянова. Надпреварата ще се състои на 21 и 22 септември с участието на четири отбора. Освен "Локомотив", в турнира ще се включат още съставите на "Видабаскет" (Видин), "Политехника" (Дупница), както и тимът на "Работнички"..

публикувано на 04.09.24 в 15:13
Григор Димитров

Контузия извади Гришо от US Open

Григор Димитров отпадна на четвъртфиналите на Откритото първенство по тенис на САЩ. Поставеният под №9 българин имаше сериозен физически проблем и отстъпи с 3:6, 7:6(5), 3:6, 1:4 и отказване срещу от №20 в световната ранглиста Франсис Тиафо (САЩ). Срещата продължи точно три часа. Така Григор не успя да повтори най-доброто си класиране на US Open. През..

публикувано на 04.09.24 в 09:41
ВК

ВК "Локомотив Авиа" ще атакува волейболния връх от Пловдив

ВК "Локомотив Авиа" има за цел призово класиране през предстоящия сезон в мъжкия волейболен елит на България - Суперволей. Това обявиха президентът на клуба Ивайло Константинов, главният мениджър Людмил Найденов и старши треньорът Найден Найденов по време на съвместна пресконференция в Община Пловдив с кмета на града Костадин Димитров и заместник-кмета..

публикувано на 03.09.24 в 12:36