Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо победи с 2:1 Созопол в контрола

Локомотив (Пловдив) - Созопол 2:1
Снимка: ПФК Локомотив Пловдив

Локомотив (Пловдив) победи с 2:1 Созопол в четвъртата си контрола от зимната си подготовка. Двубоят се игра на стадиона в Поморие.

"Черно-белите" започнаха по-активно и в 13-ата минута Димитър Илиев откри резултата за 1:0.

"Смърфовете" стигнаха до втори гол в 38-ата минута, когато след бърза контраатака Лукас Салинас се разписа за 2:0.

През второто полувреме в игра за Локомотив влезе дошлият в отбора англичанин Конър Руан, Георги Минчев и 7 юноши на тима.

В 64-ата минута футболистите на Созопол върнаха едно попадение, но то беше автогол на младия нападател на пловдивчани Иван Арамазов. Той не се ориентира при центриране от ляво от свободен удар на Петър Кюмюрджиев и прати топката в собствената си врата.

Стартов състав на Локомотив: Мартин Луков, Дейвид Малембана, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Александър Иванов (Конар Руан).



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Предизвикателствата в съвременната култура за срещи

Съвременната култура на срещите или т.нар. ,,дейтинг култура“, може да бъде доста изтощителна за човек, който се опитва да открие любовта в съвременния свят. Става ни все по-трудно да се свържем качествено едни с други, да допуснем да бъдем открити, истински и автентични. За съжаление, да покажем уязвимост става все по-сложно, а това ни..

обновено на 07.05.24 в 16:42
Христо Христов

Христо Христов напусна управата на "Марица"

Собственикът на ПФК "Марица" (Пловдив) Христо Христов напуска съвета на директорите на клуба, съобщи той в официално изявление на страницата на футболния клуб във Фейсбук. Христов пое отговорността за изпадането на отбора от Втора лига и обяви имената на хората, които ще поемат ръководството на Марица.  "През този сезон "Марица" изпадна от Втора лига...

публикувано на 07.05.24 в 12:26

Ботев (Пловдив) и ЦСКА 1948 завършиха 0:0

Отборите на Ботев (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в двубой от плейофната фаза на efbet Лига. Двата състава си поделиха по едно полувреме, но така и не съумяха да намерят път към скъпоценния гол. По този начин битката за баражното седмо място продължава да бъде изключително интересна. След нулевите ремита, навръх Гергьовден, позициите се..

публикувано на 07.05.24 в 00:35

Григор Димитров научи възможните си съперници за първия мач в Рим

Първата ракета на България Григор Димитров ще играе срещу победителя от двубоя между Себастиан Офнер (Австрия) и Йошихито Нишиока (Япония) във втория кръг на турнира по тенис от сериите „Мастърс“ 1000 на клей в италианската столица Рим с награден фонд 9 милиона евро. Българинът е поставен под номер 8 в схемата и почива на старта. Димитров, който е 10-и..

публикувано на 06.05.24 в 17:54

Виктория Томова стартира с победа на турнира по тенис в Рим

Първата ракета на България Виктория Томова се класира за втория кръг на квалификациите на турнира по тенис на клей в италианската столица Рим с награден фонд 5.5 милиона долара. Българката, която е поставена под номер 6 в схемата на пресявките, надделя над участваща с "уайлд кард" представителка на домакините Анастасия Абанато с 6:3, 6:1 за 78 минути...

публикувано на 06.05.24 в 17:52