Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В месеца на любовта говорим за отношенията в една връзка


В месеца на любовта ви срещаме със Стефка Петкова - психолог, психотерапевт и организатор на Работилница за любов, която предстои на 7-ми февруари. Тя е подходяща за двойки, които са във връзка повече от 1 година, защото в повечето случаи до първата година всичко е цветя и рози и почти не се срещат спречкавния. 

Как да открием пътя към любимия човек и да не го приемаме за даденост? Отговора на този и на други въпроси, чуйте в прикаченото аудио. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Локомотив продаде нападателя Мичи Нтело

Локомотив (Пловдив) осъществи един от най-сериозните трансфери в българския футбол това лято, след като продаде Мичи Нтело. 23-годишният белгиец бе представен от новия си клуб Ивердон , а от трансфера в касата на „Лаута“ ще влезе малко под милион евро. Таранът ще се събере в новия си тим с бившия футболист на Пирин Благоевград Уго Комано, който премина в..

публикувано на 28.08.24 в 18:01

Ботев Пд продаде Секулич

Централният нападател на Ботев Пловдив Мартин Секулич ще продължи кариерата си в руския втородивизионен Урал, обявиха „жълто-черните“. 25-годишният централен нападател пристигна в Ботев Пд през лятото на 2022. За този период той изигра общо 72 двубоя за „канарчетата“, в които се отчете с 16 гола и две асистенции. Хърватинът бе част от отбора..

публикувано на 28.08.24 в 11:29

Нападател от Полша тренира с Ботев

Полският  нападател  Томас Валцак тренира с Ботев. Футболистът  ще изкара пробен период, като ще трябва да убеди Душан Керкез и помощниците му в своите качества. Валцак е роден на 17 август 2005 г. в Плоцк. Висок е 192 сантиметра. Юноша е на Делта Ступно, след което преминава в академията на Легия, играл е за Висла Плоцк, Ескола, Раков и Погон Шедълце...

публикувано на 27.08.24 в 18:08

Ломотив победи инфарктно Септември

Локомотив (Пловдив) постигна драматична победа с 3:2 над Септември като гост на стадиона в столичния квартал "Надежда".  Виктор Очаи поведе за домакините със страхотен гол в 39-ата минута. През втората част обаче появилият се от скамейката Мартин Хайдаров (67') изравни за "смърфовете". Впоследствие чрез Мартин Паскалев "черно-белите" обърнаха мача. В..

публикувано на 26.08.24 в 21:22

Решения на Спортно-техническата комисия на БФС

Спортно-техническата комисия към БФС  премести следващия домакински мач на Локомотив Пловдив да се играе по светло. Става въпрос за "железничарското" дерби срещу Локомотив София, което ще се играе в неделя от 17,00 часа вместо в събота от 21,15 часа. Ето всички решения на СТК от днес, 26 август : Поради продължаващите ремонтни дейности на тревното..

публикувано на 26.08.24 в 17:57