Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

ПРЕДИ ИЗБОРА

АБВ заложи на актьор в Пловдив и на Стойно Чачов в Пазарджик

Снимка: Антония Попова, Радио Пловдив


Актьорът Веселин Плачков ще бъде водач на листата на АБВ в Пловдив. В 17-ти МИР листата ще се оглавява от инж. Найден Павлов, председател на Общински съвет в Хисар.

„Те са от младото поколение на България, което излъчва енергия, интелектуална мощ, подготовка и нещо, което липсва в останалите участници - почтеност и отговорност. Ние се обръщаме към гражданите за подкрепа, за да върнем нормалния начин на живот и работещата държава. Няма нормален начин на живот, когато няма комуникация, няма атмосфера на заедност и търсенето и намирането на доброто за обществото решение“, каза председателят на АБВ Румен Петков при представянето им.

Веселин Плачков каза, че неговите корени са от Пловдивска област.

„Познавам Пловдив. Знам каква мощ има този град. Пловдив е културна столица 365 дни в годината. Моята мисия в тази кампания, е да пропагандирам за повече отношение към културния живот в България, и специално в Пловдив. За внимание и отношение към всеки един артист и всяка една сфера в изкуството“, каза Веселин Плачков.

Водачът на листата на АБВ в Пловдивска област инж. Найден Павлов заяви, че е важно не само какво оставяме на децата си, но и личния пример.

„Нашето бъдеще зависи от действията ни днес. Нашето бъдеще зависи от действията ни днес, а не от това, което смятаме да направим утре“, каза инж. Павлов.

Бившият кмет на община Стрелча Стойно Чачов е водачът на кандидат депутатската листа АБВ в Пазарджик. Днес той бе представен от председателя на партията Румен Петков, в присъствието на доц. Атанас Мангъров.


Още от категорията

Електронното управление ще промени България

Образование, екология и околна среда – това са важните за мен неща като водач на кандидат-депутатската листа за Пловдив на ПП „Републиканци за България“ . Това каза в предаването „Ден след ден“ доц. Христо Димитров. „Когато се колебаех, дали да се включа в проекта, важна роля изигра желанието за въвеждане на електронното управление...

публикувано на 26.02.21 в 15:55

Радио Пловдив кани участници в ПИ за изборно споразумение

Българското национално радио кани партиите, коалициите и инициативните комитети, регистрирани за участие в парламентарните избори на 4 април 2021 г., за подписване на споразумението за реда и условията за отразяване на предизборната кампания в програмите на БНР.  На 25 февруари, 26 февруари и на 1 март, от 10.00 до 17.00 часа, ви очакваме в..

обновено на 26.02.21 в 15:38

ГЕРБ още пише програмата си, тактиката е да не правим грешки

ПП ГЕРБ не е готова с предизборната си програма, тя все още се пише. Това заяви в интервю за Радио Пловдив политологът Георги Харизанов, който е и член на ГЕРБ. "Има ясна, отчетлива и увеличаваща се разлика между ГЕРБ и втората партия според прогнозите на социолозите, и то преди предизборната кампания да е започнала. Няма нищо учудващо в тактиката..

публикувано на 26.02.21 в 08:55

Страната има нужда от управление на ДПС и от експертизата му

Депутатът от Търговище Танер Али ще води листата на ДПС в Пловдив, на второ място е общинският председател на Движението Али Байрам, който е и общински съветник. Цялата листа ще бъде обявена в понеделник, съобщи в интервю за Радио Пловдив Байрам.  Според него в Пловдив се очертава лидерска битка, което налага водачът на Движението да има..

обновено на 25.02.21 в 16:03

Владимир Кисьов от "Съюз за Пловдив" води листа на ВМРО

Общинският съветник от „Съюз за Пловдив“ и бизнесмен Владимир Кисьов ще води листата на ВМРО за Пловдив област на парламентарните избори. Той ще бъде част от гражданската квота, обяви на пресконференция председателят на партията Красимир Каракачанов, който представи част от кандидатите за депутати. Втори в Пазарджик ще бъде бившият шеф на НСС..

публикувано на 25.02.21 в 12:11