Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Радио Пловдив кани участници в ПИ за изборно споразумение

| обновено на 01.03.21 в 15:40

Българското национално радио кани партиите, коалициите и инициативните комитети, регистрирани за участие в парламентарните избори на 4 април 2021 г., за подписване на споразумението за реда и условията за отразяване на предизборната кампания в програмите на БНР. 

На 25 февруари, 26 февруари и на 1 март, от 10.00 до 17.00 часа, ви очакваме в сградата на бул. Драган Цанков №4 в София.

Представляващите партиите, коалициите и инициативните комитети трябва да носят документ за самоличност, а пълномощниците – документ за самоличност и пълномощно.

Проектът на споразумението можете да видите ТУК  

БНР Радио Пловдив кани упълномощени представители на регистрираните в Районните избирателни комисии в Пловдив, Пловдив – област, Пазарджик и Смолян политически партии, коалиции и инициативни комитети за запознаване с възможностите и тарифите за отразяване на предизборните прояви на кандидатите за народни представители.

На срещата участниците ще получат информация за темите на диспутите, датите на тяхното провеждане и възможностите за безплатното и платено отразяване в програмата на БНР Радио Пловдив по време на кампанията за избор на народни представители на 04 април 2021година.

Срещата ще се състои на 02.03.2021г. /вторник/ в Първо студио на Радио Пловдив в 11.00 часа.


Още от категорията

ДБ регистрира листите си в Пловдив-град и областта

"Демократична България" регистрира кандидат- депутатските си листи в Пловдив - град и Пловдив област.  Водач за града е лидерът на "Да, България!" и съпредседател на “Демократична България”  Христо Иванов , който оглавява и листата в 25 МИР София, а начело на областта е военният експерт Велизар Шаламанов . Шаламанов е бивш заместник-министър на..

обновено на 02.03.21 в 13:59

Без Нинова и проф. Христов БСП регистрира листата в Пловдив

БСП в Пловдив регистрира листата си с кандидат-депутати в 16-та РИК при отсъствието на водача Корнелия Нинова и на втория след нея проф. Иво Христов.  "Г-жа Нинова предпочете да присъства при регистрацията на листата в София-град, където също е начело, а това съвпадна по време с регистрацията тук", обясни пред Радио Пловдив координаторът..

публикувано на 02.03.21 в 12:10

"Атака" регистрира кандидатските си листи в Пловдив

Общинският председател на "Атака" в Пловдив Димитър Керин, внесе в РИК 16 Пловдив-град и РИК 17 Пловдив-област документите за регистрация на кандидатските листи на партията за народни представители.  Водач в Пловдив е народният представител Павел Шопов, следван от зам.- областният управител Димитър Керин, адвокат Даниела Кинова, Михаил Казанджиев –..

публикувано на 02.03.21 в 10:51
Иво Инджов

ГЕРБ стои най-добре в Пловдив за предстоящите избори

От четиригодишно, депутатското време се скъси  до месец. И се превърна в кандидатдепутатско. И всички вкупом се превърнаха в бегачи на кратки разстояния, за които  остава  само месец до изборния ден.  С нови герои - според социолозите с поне две сигурни нови формации в Народното събрание и с леки корекции при познатите нови/стари партийни дами и..

публикувано на 02.03.21 в 09:36

Искра Михайлова е водачът на листата на ДПС в Пазарджик

Листата на ДПС в Пазарджик оглави евродепутатът и бивш министър  на околната среда и водите Искра Михайлова..  Основният приоритет на Движението за права и свободи в тези избори е постигане на изпреварващото развитие на страната.  "Само на тази програмна основа бихме определили бъдещите си партньори в новия парламент", коментира Михайлова.

публикувано на 01.03.21 в 15:39