Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Хората се измориха да вярват на обещанията на политиците

| обновено на 24.03.21 в 11:22
Любомир Аламанов
Снимка: БГНЕС

Като странна определи  тази предизборна кампания политическият пиар Любомир Аламанов и поясни, че това е заради препълнената кошница от  обещания на партиите за парламентарните избори, която за първи път е така богата на обещания.

Според него това е , защото партиите са леко уплашени, защото разбраха, че кандидат-депутатите са групи от интереси на хора,  които искат да влязат във властта,  а не да формират политики за управление. За Аламанов е изнендващо и разбираемо, че това е поведение и на старите партии.

Хората са уморени от вируса, от липса на работа и започнаха да се осъзнават и да не вярват на обещанията, каза още политическият пиар и риторично попита, какво ще допринесат в парламента футболистите, певците и артистите, като припомни, че  в предишни парламенти, е имало такива, и всички знаят какво се случи. А включването на лекари в листите е само поради нарастналия им авторитет заради ситуацията с Ковид19. 

 Основните ядра на политическите сили, ако искаха реформи, щяха да ги направят. Според Аламанов, хората не само, че не вярват на обещанията на политиците, но и вече не  ги слушат.

Интервюто с Любомир Аламанов е в звуковия файл.

Още от категорията

Пловдивска област е готова за изборите в неделя

„Организацията за изборите на 11 юли в Пловдивска област е направена. Свършена е много работа. Спокоен съм на този етап и се надявам , че няма да възникне нещо извънредно в днешния и утрешния ден  и изборите ще започнат и ще протекат по един спокоен начин“. Това заяви областният управител Ангел Стоев. Той уточни, че в процеса на подготовка..

обновено на 11.07.21 в 06:26

Само в 4 от секциите в Пловдив ще се гласува с хартия

В 459 секции ще гласуват общо над 308 000 избиратели от Пловдив – съобщи в интервю за Радио Пловдив председателят на 16 РИК Спас Шуманов. В 455 секции ще се гласува машинно, а 4 секции с под 300 избиратели ще се гласува само с хартиени бюлетини . В 23 от секциите с машинно гласуване с над 400 избиратели ще има по 2 машини. Само с..

обновено на 09.07.21 в 16:08

915 пловдивчани ще гласуват за пръв път в Пловдив

"Образование" и "финансова независимост"- това са думите, които обобщават исканията на млади пловдивчани, решени на дадат своя глас на 11-ти юли.  915 души в Пловдив, навършили пълнолетие от 4-ти април досега, ще гласуват за първи път на предстоящите избори.  За Лаура и Мария, тези избори са предопределящи- ще останат ли тук, или ще изберат да..

обновено на 09.07.21 в 16:07

Развалена машина попречи на пробното гласуване в Панагюрище

По време на обучението на секционните избирателни комисии в Панагюрище машината за пробно гласуване е показала дефект.  Самото обучение е преминало без ползването на машина, потвърди зам.- председателят на РИК Пазарджик Антони Върбев. При стартиране на машината е възникнал проблем със самото устройство, проблем с четеца на машината. Написахме писмо до..

обновено на 09.07.21 в 16:07

7 подвижни секции организира за вота 17-та РИК, Пловдив област

Общо 538 секции за гласуване на предстоящите парламентарни избори ще има на територията на Пловдивска област, каза за Радио Пловдив говорителят на 17-та РИК Иван Кърчев. В 79 секции, в които са регистрирани по-малко от 300 избиратели, гласуването ще бъде с хартиени бюлетини. Ще има и 7 подвижни секции за хора с увреждания, както и 9 секции в..

обновено на 09.07.21 в 10:08