Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Облачна прогноза за днес, утре пак дъждовно

| обновено на 23.04.21 в 11:08

Днес над страната ще има значителна облачност, ще има и краткотрайни валежи в Западна и Централна България.  

Вятърът ще бъде слаб от северозапад. 

Дневните температури ще бъдат между 14 и 19 градуса, в Пловдив – 18. 

В събота ще вали предимно в Южна България, а температурите слабо ще се понижат и ще бъдат между 13 и 16 градуса. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Жълт код за горещо време

Жълт код за опасно високи температури е в сила за утре за Северна, Централна и Южна България. Предупреждението е в сила за 18 области на страната. Там се очаква температурите да са между 32 и 37 градуса. 

обновено на 11.08.24 в 08:11

Леки промени в цените на основните храни

Минимална промяна в цените на основните хранителни стоки, плодовете и зеленчуците на борсите у нас през седмицата спрямо предходната, показват данните в седмичния бюлетин на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата. Индексът на тържищните цени, който отразява движението на цените на хранителните стоки на едро у нас, за трета поредна..

публикувано на 11.08.24 в 08:09

Пуснаха водата на Велинград

В късния следобед а варията по довеждащия водопровод " Лепеница" във Велинград бе отстранена.  Жители на Велинград са на сухо заради авария на водопровод От общината посочиха, че водоподаването към Пречиствателната станция постепенно се възстановява.  Поетапно се нормализира и подаването на вода към абонатите. Повече от 24 часа голяма..

публикувано на 10.08.24 в 16:47

Жители на Велинград са на сухо заради авария на водопровод

Втори ден жители на Велинград са без вода заради авария на главния довеждащ водопровод „Лепеница“ към Пречиствателната станция на града. Аварията е станала в тежък пресечен терен на 150 метра в гората. Заради спецификата на терена изкопните работи се извършват изцяло на ръка, както и пренасянето на тръби и уреди.  Правим всичко възможно да..

публикувано на 10.08.24 в 13:01

Вълна от катастрофи по АМ "Тракия" край Пловдив

Само до обяд в пловдивския участък на автомагистрала "Тракия" стана общо 6 катастрофи, съобщиха от пловдивската полиция. Освен първоначалното произшествие, станало около 8.30 ч., при което автомобил се е блъснал в мантинела в района на 150 км на магистралата, наблизо са настъпили още пет катастрофи.  Катастрофи край Белозем затрудниха трафика по..

публикувано на 10.08.24 в 12:45