Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Intelligent Music Project тръгна към турнето си от Първо студио на Радио Пловдив

Тази вечер в зала СИЛА е концерта на Intelligent Music Project с участието на Рони Ромеро от „Rainbow”, Карл Сентанс от „Nazareth“ и Боби Рондинели, който е бил барабанист на „Rainbow” и „Black Sabbat“.
 

Пет часа преди концерта те гостуваха с доктор Милен Врабевски в студиото на Радио Пловдив.

„В зала СИЛА очаквайте едно невероятно музикално и светлинно шоу, с тези невероятни звезди и с екип на български музиканти, които също са на световно ниво“, каза доктор Милен Врабевски, музикален продуцент и създател на Intelligent Music Project, а също бизнесмен и филантроп.

Звездните музиканти не спестиха похвалите си към своите бъгарски колеги от Intelligent Music Project.

„Тази банда, която Милен Врабевски събра заедно, е от световна класа. Това са страхотни инструменталисти от цял свят, страхотни певци, страхотни музиканти“, каза в интервю за Радио Пловдив легендарният барабанист Боби Рондинели.Той разказа и как започва своя музикален път с уроци по китара и как се е случила срещата му с барабаните.

Карл Сентанс от „Nazareth“ не скри вълнението си от срещата с пловдивската публика.

"Най-важното е музикантите и публиката да са едно цяло", каза Сентанс. Вокалистът на "Nazareth" откликна на поканата ни и изпя част от песента Love hurts в ефир. А неговото специално изпълнение можете да чуете в звуковия файл.

Рони Ромеро каза, че очаква с нетърпение излизането на сцена днес пред пловдивска публика.Специално в Пловдив Intelligent Music Prodject подготвя и още един концерт. Той ще се състои на 25 септември на Античния театър.
Доктор Милен Врабевски заяви в студиото на Радио Пловдив, че е започнала работа и по новия седми албум на групата.

"Този път няма да съм автор на всички песни в този албум. Ще дам възможност на Рони Ромеро, Бисер Иванов, Иво Стефанов и други музиканти от групата", издаде доктор Врабевски.

Рони Ромеро допълни, че това е логична стъпка в съвместната им работа.

"Логичната стъпка е да започнем да работим по музиката заедно, да започнем да я пишем заедно. За мен това е страхотно, защото доктор Врабевски ми дава много увереност в това, което правя", каза Рони Ромеро.

Цялото предаване с участието Рони Ромеро, Боби Рондинели, Карл Сентанс и доктор Милен Врабевски можете да чуете в звуковия файл. Заслужава си да чуете, там си говорим още за Ричи Блекмор, за любопитни случки на музикантите с него, а също и за новите им творчески планове.

Галерия

Още от категорията

Радио Пловдив е домакин на събития, посветени на театъра и сценични техники

От 14 до 19 март Първо студио на БНР-Пловдив ще е домакин на поредица от събития и работилници, посветени на театъра, философията, сценичните техники, звуковите образи и дигиталните технологии. Проектът "Ex corpore", стартира още през 2020 като част от програма „Наследство“ на "Пловдив 2019". В програмата тогава бе представена и онлайн..

публикувано на 10.03.21 в 16:24

Учители от Художествената гимназия показват "Пространства" в Радио Пловдив

Изложба " Пространства " на сдружение "Collegium pro arte+" на преподавателите от НХГ "Цанко Лавренов" ще бъде открита във вторник, 23 февруари , в Културния център на Радио Пловдив. Събитието е организирано с подкрепата на Дружеството на пловдивските художници и Радио Пловдив. Експозицията показа произведения в различни стилове, жанрове и..

обновено на 23.02.21 в 09:30

Слушайте "Антена спорт+" по Радио Пловдив и Радио Кърджали

Предаването „Антена спорт“ увеличава своя периметър на действие.  Очаквайте варианта "Антена спорт+" всеки понеделник и петък - специални издания съвместна продукция на Радио Пловдив и Радио Кърджали!  Футбол, тенис, волейбол, баскетбол, вдигане на тежести, борба, шахмат и всичко най-ново и най-интересно от света на спорта..

публикувано на 04.02.21 в 09:40

Уляна Ненова - Тодоро показва "Спомени от вечността" в Радио Пловдив

Художничката Уляна Ненова открива изложба в Културен център на Радио Пловдив на 19 януари. Тя е озаглавена „Спомени от вечноста” и с нея авторката ни напомня за отдавна забравени, скрити в сърцата ни спомени от детството. Уляна Ненова-Тодоро е завършила Националната Художествена Академия в София. Нейният творчески път се преплита с..

обновено на 19.01.21 в 07:20

Весела Коледа и щастлива Нова година от Радио Пловдив

Радио Пловдив желае на всичките си слушатели, читатели и приятели Честито Рождество Христово и щастлива Нова 2021-а година! Бъдете здрави, щастливи, ведри и изпълнени с радост!  Светли и уютни празници!

публикувано на 22.12.20 в 14:39