Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ремонт проби газопровод на бул. "Христо Ботев", няма щети

Около 12 часа днес е подаден сигнал за пробив на газопровод на бул. "Христо Ботев" в Пловдив. 

Инцидентът е станал при ремонт на пътната настилка.

Уведомена е отговорната фирма.

 До намеса на пожарната не се е стигнало.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Ограничават движението заради дебрито ПФК „Ботев“ – ПФК ,,Локомотив‘‘

Във връзка с провеждането на футболна среща между отборите ПФК „Ботев“- Пловдив и ПФК ,,Локомотив‘‘- Пловдив на стадион „Христо Ботев“, днес от 18:00 ч. до 24:00 ч., се спира движението на масовия градски автобусен транспорт по бул. ,,Източен“ от кръстовището с бул. ,,Княгиня Мария Луиза“ до кръстовището с бул. ,,Санкт Петербург“. От ОП..

публикувано на 28.07.24 в 07:14

Велинград е домакин на "Тур дьо Франс - етап "България"

Днес във Велинград предстоят стартовете на второто издание на най-голямото международно колоездачно състезание у нас - „Тур дьо Франс - етап България”. През града минава част от трасето – от Триъгълната градинка по бул. „Съединение” през площад „Македония” и улица „Димитър Благоев” по жп прелеза пред „Клептуза” и към околовръстния път в..

публикувано на 28.07.24 в 07:12

Авариен ремонт спира за ден трафика по част от бул. ,,Цар Борис III Обединител“

Поради авариен ремонт на магистрален водопровод по западното платно на бул. ,,Цар Борис III Обединител“, в участъка от ул. ,,Цанко Дюстабанов“ до кръстовището с ул. ,,Света Петка“ днес се спира движението на МПС и автобусен транспорт  в посочения район.  От  ОП „Организация и контрол на транспорта“ уточняват, че ограничението е в сила за времето..

обновено на 28.07.24 в 07:09

Овладян е пожарът на Гребната база в Пловдив

Пожарът на Гребната база към момента е овладян. В потушаването му участват огнеборци с 5 пожарни автомобила, доброволци от ДФ “Пловдив” 112 и Националния отряд за реакция при бедствия, много граждани. В борбата с огъня се включиха служители на ОП “Чистота” с 4 водоноски. На място са кметът на Пловдив Костадин Димитров, заедно със заместниците си..

обновено на 27.07.24 в 20:24

Първенец припомни, че е родоначалник на Съединението

139-тата годишнина от вземането на решението за Съединението  на Източна Румелия с Княжество България беше отбелязана с тържествена церемония пред паметника на Захари Стоянов в село Първенец, община Родопи.  Някогашното село Дермендере е записало името си със златни букви в историята на България с факта, че именно тук, на 25 юли 1885 г. се..

обновено на 27.07.24 в 20:16