Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Подаръци и изненади за ДЮШ на Локомотив

Фенската група на The Magic of Plovdiv изненада част от децата на ДЮШ Локомотив.Този път привържениците подариха футболни обувки Adidas , които са от най-висок клас и вратарски ръкавици Ulshport .
Подаръците бяха връчени на децата от школата от Георги Иванов и членове на групата. Илко Пиргов раздаде вратарските ръкавици на своите наследници и пожела на децата да бъдат все така всеотдайни в тренировките и много професионални успехи .
 На самото събитие присъстваха също и треньорът на представителния отбор Александър Тунчев, директорът на школата Димитър Палазов и всички треньори от ДЮШ Локомотив Пловдив. Г-н Палазов благодари искрено за пореднaта инициатива на The Magic of Plovdiv,насочена към ДЮШ, и изрази надежда, че това да продължи и в бъдеще.
От своя страна членовете на групата потвърждават, че ще продължат да помагат на децата,защото точно това бе целта която ги събра в група и вярват че това е бъдещето на любимия им клуб !

Още от категорията

Александър Тунчев стартира с група от 17 футболисти

Локомотив започна подготовка за новия сезон със 17 футболисти. 3 от тях са на проби- Емил Янчев от Черно море,  Мартин Паскалев от Спартак Варна, Йалмъз Сюлейман от тлетик Куклен. Димитър Илиев, Георги Минчев, Петър Витанов, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Парвиз Умарбаев, и Крстиан Гомиз ще се присъединят по- късно към подготовката. До 20 юни..

публикувано на 14.06.21 в 20:04

Марица привлече Валери Домовчийски!

Валери Домовчийски се завръща в родния си клуб и през предстоящия сезон ще защитава цветовете на "Марица". Домовчийски идва от състезаващи се в елита тим на "Ботев" (Враца). Валери Домовчийски е юноша на "Марица". Освен за родния си клуб той е играл за "Левски", германските "Херта" и "Дуисбург", пловдивския "Ботев", "Черно море", гръцкия..

публикувано на 14.06.21 в 17:58

Прекрасна новина в Локомотив!

С прекрасна новина ще започне днес подготовката на Локомотив. Черно-бялата общност се увеличи с още един представител. Капитанът на тима Димитър Илиев стана баща за втори път! Прелестната му съпруга Мартина го дари с втори син. Малкият Йоан Илиев вече няма да е сам. До него ще е братчето му Нико. Екипът  на Радио Пловдив честити голямата радост на..

публикувано на 14.06.21 в 14:39

Елена Малева разказва повече за потока на щастливата енергия

Какво означава да сме щастливи и въпрос на умение ли е? Елена Малева ни разказва повече за потока на щастливата енергия, като това е и темата на едно събитие, чийто организатор е самата Елена Малева.  Как да изградим умението да влезем в потока на щастливата енергия и кои са пречките, които ни спират? Отговорите на тези и на други въпроси, чуйте в..

публикувано на 14.06.21 в 10:45

Работа със себе си, със собствените си ограничения и задръжки

Неврографиката е един нов и уникален начин за работа със себе си, със собствените си ограничения и задръжки.  Ефектът на неврографиката се постига чрез рисунки, които не е задължително да са точно определени.  Повече за неврографиката ни разказва Емилия Алексиева - инструктор по неврографика.

публикувано на 14.06.21 в 10:40