Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Алтер его” – трима гости и половина

| обновено на 28.08.21 в 10:15

Няма шега, няма измама - с трима гости и половина ще разговаряме в „Алтер его“ тази събота. Ето ги тримата: Румен Белчев от в. „Стършел“, медийният корифей доц. Георги Лозанов и писателят и сценарист Георги Мишев. 

А половинката е, всъщност, самият водещ, Петър Краевски, който ще бъде подложен на разпит от своето алтер его и то по една конкретна тема. Каква е тя и какви други изненади ви очакват? Това ще разберете, ако слушате поредния радио-хепънинг в определените за целта времена:

„Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч.

Повторенията са:

- в неделя от 6.00 ч. сутринта,

- и в понеделник след новините в 20.00 ч.

Може да ни проследите на живо и онлайн. А ако случайно ни пропуснете, записите на предаването ви очакват на сайта на Радио Пловдив!

„Алтер его” - сериозното не означава скучно!

Автор и водещ: Петър Краевски




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

"Ботев" срещу "Аякс", ако елиминира "Панатинайкос"

"Ботев" (Пловдив) ще срещне победителя от двойката "Аякс" - "Войводина" в третия квалификационен кръг на Лига Европа.  Това отреди тегленият жребий в Нион, Швейцария. Преди това "канарчетата" трябва да отстранят гръцкия гранд "Панатинайкос" във втория кръг на надпреварата. Мачовете са на 8 и 15 август, като в първата среща "жълто-черните" са..

публикувано на 22.07.24 в 15:09
Стоян Делчев

Стоян Делчев - първият българин с 2 медала от една олимпиада

Легендата на българската и световната  спортна гимнастика Стоян Делчев е роден на 03.07.1959 г. в град Пловдив. Стоян Делчев е първият българин, извоювал два медала от едни олимпийски игри – в Москва през 1980 г. – бронзов в многобоя и златен на висилка. Именно с столицата на  Русия той става първият ни гимнастик олимпийски шампион. През 1980 г...

публикувано на 22.07.24 в 13:28
Ботев стартира с успех във Враца

"Ботев" обърна с 3:1 съименика си във Враца

Ботев (Пловдив) стартира по най-добрия начин новия сезон в Първа лига. "Канарчетата" се наложиха с 3:1 при визитата си на Ботев (Враца) на стадион "Христо Ботев" в Северозападна България. Първата част премина в спокойно темпо, като домакините бяха по-активни в първите минути, докато "канарчетата" владееха инициативата в края на полувремето. След..

публикувано на 22.07.24 в 00:50
Севдалин Маринов

Севдалин Маринов - повелителят на категория до 52 кг

Легендарният ни щангист Севдалин Маринов е роден на 11.06.1968 г. в град Асеновград На 18 септември 1988 г. става олимпийски шампион в Сеул в категория 52 кг с рекорди от 120 кг в изхвърлянето и 270 в двубоя. Там Маринов става един от тримата най-млади български олимпийски шампиони в щангите (на 20 години 3 месеца и 7 дни).  Маринов е трикратен..

публикувано на 21.07.24 в 09:38
Локо с успешно начало на сезона

Локо стартира сезона с 1:0 над "Арда"

Локомотив (Пловдив) победи Арда с 1:0 в мач от откриващия кръг на Първа лига. На "Лаута" единственото попадение в двубоя отбеляза халфът Ефе Али в 41-та минута. В добавеното време на първата част Али и нападателят на гостите Тонислав Йорданов бяха изгонени след сдърпване. Минути преди това изравнителен гол на Йорданов бе отменен заради засада. През..

публикувано на 20.07.24 в 22:38