Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ремонт затваря част от булевард

От днес се ограничава движението в крайната дясна лента  в северното платно на бул. „Санкт Петербург“ в Пловдив в отсечката от бул. „Освобождение“ до ул. „Богомил“. Започва реконструкция с изграждането на нови бордюри и тротоари, която се планира да продължи до 14 януари 2022 г. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Тежка катастрофа затапи Прохода на Републиката

Временно  е ограничено движението през Прохода на Републиката заради тежък пътен  инцидент между два тира рано сутринта  край с. Въглевци.  По първоначални данни след челен удар между превозните средства, единият тир се е запалил, изгоряла е кабината, водачът е загинал.  Причините за произшествието са в процес на изясняване.  Движението през..

публикувано на 25.07.24 в 09:05

HILLS OF ROCK ще разтресе Пловдив от днес

Над 60 групи се включват в тазгодишното издание на тридневния фестивал HILLS OF ROCK-2024, който започва на Гребната база в Пловдив. Във всеки един от фестивалните дни се очакват над 20 000 меломани. На пловдивска сцена от днес до събота ще се изявят много световноизвестни музиканти.  В първата вечер хедлайнер е група „Корн“, а..

обновено на 25.07.24 в 08:58

Потушен е и последният пожар в Пловдивска област

Потушен е и последният пожар в пловдивския регион, избухнал късно вчера между селата Драгомир и Мало Крушево.  Основна пречка при гасенето е била силният вятър, който често мени посоката си. В погасяването се включи вертолет "Кугар" от авиобазата в Крумово.   Аварийни екипи дежурят около тлеещото огнище.  Разследва се възможна човешка причина..

обновено на 25.07.24 в 08:58

Нови придобивки за детска градина "Буратино"

Заместник-кметът на Община Пловдив Владимир Темелков и кметът на район "Централен" Георги Стаменов ще дадат старт на строителството на нов корпус и физкултурен салон към детска градина „Буратино“. Очаква се с новите помещения да бъде увеличен капацитетът на градината със седемдесет места, като групите от седем ще станат десет...

публикувано на 25.07.24 в 08:56

Опустошителна градушка удари Горна Арда

Градушка удари смолянското село Горна Арда и унищожи 90 процента от земеделската продукция. "Много са щетите по пътищата и земеделската продукция в селата от Горното  поречие на река Арда и най-вече в Горна Арда и Сивино. Много от пътищата са  свлечени, има и изкъртен асфалт от пороите“, каза  Мариана Цекова, заместник-кмет на Смолян...

публикувано на 24.07.24 в 20:54