Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арестуваха жена за убийство на мъж в Пловдив

Снимка: Радио ВИДИН

35-годишна жена е задържана за убийство в Пловдив. Жертвата е мъж на 28 години. Открит е мъртъв в апартамент в квартал "Христо Ботев". Установени са следи от насилие. Случаят е от четвъртък миналата седмица. 

Образувано е досъдебно производство в Първо районно управление, а разследването е под наблюдението на окръжната прокуратура, съобщиха от Областната дирекция на МВР.   На този етап няма подробности за престъплението. 

Арестуваната е имала отношения с убития мъж. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

ПОбс придвижва процедурата за строеж на новото Околовръстно

Общинският съвет на Пловдив единодушно прие предложението за безвъзмездно прехвърляне на АПИ правото на собственост на недвижими имоти - частна общинска собственост в местността „Бей Кър“ в ЖР “Тракия“ за реализирането на новия лъч на Околовръстното шосе.  Двата имота са с големина около 2,1 дка, като те се намират в зоната на кръстовището, което се..

публикувано на 18.07.24 в 11:48

Обявиха частично бедствено положение заради пожарите в община Карлово

Частично бедствено положение е обявено със заповед на кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов заради пожарите в региона. То е в сила за селата Пролом, Мраченик и град Баня. Пожарът в Средногорието още не е локализиран.  В центъра на село Пролом е разположена водоноска, която може да изстрелва с оръдия вода, за да се гасят пламъците,..

обновено на 18.07.24 в 11:45

Левски е нашата национална съвест!

Пред паметника на Левски на Бунарджика Пловдив отдаде почит към великото дело на Апостола по случай 187 години от рождението му. „ Както никой друг от нашите национални водачи, Левски заявява, че българският народ се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието. Щото така ще бъдем равни на другите европейски народи...

публикувано на 18.07.24 в 11:43
Димитър Главчев

Премиерът Димитър Главчев отива при пожара в Отец Паисиево

Министър-председателят Димитър Главчев ще посети района на село Отец Паисиево, който е сред засегнатите от огнената стихия, съобщиха от правителствената информационна служба.  На място с премиера ще бъде също министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, който е и председател на оперативния щаб за борба с пожарите, създаден със заповед на..

обновено на 18.07.24 в 10:40

Обявиха конкурси за директори на 33 училища в Пловдив област

Регионалното управление на образованието - Пловдив обяви на страницата си конкурсите за общо 33 училища, в Пловдив и областта. Това е втората сесия, която търси да назначи ръководители на учебни заведения през тази година. Нов директор ще има Средно училище "Любен Каравелов" - Пловдив. Там Саша Щерева е навършила години за пенсиониране, но остава на..

публикувано на 18.07.24 в 10:28