Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Академик срещу Ирони Нахария в Балканската лига

Академик е лидер в своята група в Балканската лига
Снимка: БК Академик Пловдив

Академик (Пловдив) ще изиграе четвърти мач в рамките на 10 дни. Пловдивчани са домакини на израелския Ирони Нахария в среща от Балканската лига. Мачът е от 19:00 часа тази вечер в зала “Сила”. Билетите за срещата ще се продават на касата на входа на залата. Публиката трябва да има зелен сертификат.

В предишния кръг в Балканската лига Академик се справи с черногорския Ибър, а Ирони Нахария победи във вторник Берое като гост.

В последния кръг в НБЛ момчетата на Йордан Янков се справиха с Ямбол като гост в неделя.

Съдии на двубоя ще са гърците Никос Циопанос, Янис Бакалис и Плоутарос Елефтериадис.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Локомотив със специална покана към всички "черно-бели" лекоатлети

Представителите на ПФК Локомотив Пловдив Илко Пиргов и Росен Коруев уважиха днес официалното откриване на новата сграда към лекоатлетическата зала на “Лаута”. Кметът на града Костадин Димитров преряза лентата на новото съоръжение заедно с кмета на район “Тракия” Георги Гатев. Илко Пиргов и Росен Коруев отправиха и специална покана към всички..

публикувано на 14.06.24 в 17:54

Ботев ще изиграе две контроли на стадион "Христо Ботев“

Ботев (Пловдив) ще изиграе две от летните си контроли на стадион "Христо Ботев“. Става дума за мача срещу Берое на 22 юни и на 3 юли срещу Крумовград. Всички привърженици могат да посетят двубоите, като входът за контролните срещи е  безплатен. Часовете на двубоите ще бъдат допълнително уточнени и оповестени.  По време на лятната си подготовка Ботев ще..

публикувано на 14.06.24 в 17:42

Любослав Пенев официално пое Локомотив

Любослав Пенев е новият старши треньор на Локомотив Пловдив, съобщиха от клуба. „Наставникът подписа днес своя договор с „черно-белите“! В щаба на Любослав Пенев влизат Атанас Стоилов, Ангел Павлов, Никола Солаков, Мартин Митев, както и Христо Златински, който ще продължи да води Локомотив II. Официалното представяне на Любослав Пенев пред медиите..

публикувано на 14.06.24 в 17:39

Нов корпус има залата по лека атлетика на "Локомотив"

Нов двуетажен корпус към лекоатлетическата зала на стадион „Локомотив“ откриха кметът на Пловдив Костадин Димитров и районният кмет на „Тракия“ Георги Гатев. Съоръжението е оборудвано с фитнес зала, треньорски кабинети, стаи за възстановяване, съблекални, бани, санитарни възли и складови помещения.  Преди тук нямаше място, където..

публикувано на 14.06.24 в 12:55

„Алтер его” - нов дуел между Петър Краевски и Краю Петровски

В чест на „Пловдив чете“ в „Алтер его“ възобновяваме поетичните дуели между лиричното его и сатиричното алтер его в душата на водещия. Иначе казано, изкушеният от поезията Петър Краевски ще влезе в остър сблъсък с хумористичната си хипостаза Краю Петровски. До момента са проведени над 20 поетични сблъсъка и резултатът е равен. В събота ще се реши..

публикувано на 14.06.24 в 09:25