Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Весела Коледа и щастлива Нова година от Радио Пловдив

Радио Пловдив желае на всичките си слушатели, читатели и приятели Честито Рождество Христово и щастлива Нова 2022-а година!

Бъдете здрави, щастливи, ведри и изпълнени с радост! 

Светли и уютни празници!


Още от категорията

"Ведик арт - интуитивна живопис" в Културния център на Радио Пловдив

Какво е ведик арт и какви ползи можем да извлечем от него, за да покажем пълния си творчески потенциал, който всеки от нас има. Отговорите потърсихме от психолога Събка Дякова-Чехович. По думите й, това е методът, чрез който имаме пълната свобода да творим без всякакви мисловни ограничения, а само и единствено чрез интуиция, и така да създаваме..

публикувано на 03.12.21 в 16:22

Три нови предавания в ефира на Радио Пловдив

От началото на ноември Радио Пловдив стартира три нови предавания. Това са  развлекателното „Следобед с Едит“,  публицистичното „Град под града“  и  музикалното „Музика плюс“.  И трите нови предавания залагат на актуално, интересно и любопитно съдържание, всяко в зависимост от тематичната и идейната си специфика.  Не пропускайте премиерата..

обновено на 31.10.21 в 10:17

Колегата Диян Никифоров представи първия си роман "Капан за акули"

Новата книга на Диян Никифоров „Капан за акули“ беше представена благотворително в Камерна зала „Стефан Данаилов“ на Драматичен театър - Пловдив.  Авторът е дългогодишен спортен журналист и настоящ заместник-директор на Радио Пловдив.  „Капан за акули“ е първият негов  роман – политически трилър след книгите „Героите от САЩ“, „17 крачки към..

публикувано на 11.10.21 в 05:58

Чуйте проектите ate и fashiongore в Първо студио на Радио Пловдив

Концерт на ембиънт-дроун проектите — ate и fashiongore, ще се състои в Първо студио на Радио Пловдив. Аte е самостоятелният музикален проект на Петър Петков. Търсейки пространство неограничено от правилата на музикалната теория, ate създава хипнотични звукови пейзажи, основани главно на повтарящи се китарни партии, смесени с реверберация и..

публикувано на 19.08.21 в 15:24

"Тримонтиада 2021" идва в Радио Пловдив с "Прегръдка за обич"

Програмата на концертите от радиофестивала "Тримонтиада" тази година ще преминат под общото заглавие “Прегръдка с обич”. Това съобщи организаторът на фестивала, превърнал се в традиция за Пловдив, световноизвестният музикант и пианист маестра проф. Галина Врачева. Тя посочи, че тази година събитието ще включва четири концерта, които ще прозвучат от Първо..

публикувано на 21.06.21 в 10:51
Подкасти от БНР